reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Dziewczyny a ja od kilku tygodni jem tylko bialy ser, dzem, jogurty i owoce :/
Ja mam faze od jakiś trzech tygodni na twarożek i nabiał, na wędliny i mięso nie mogę patrzeć... [emoji14] Ale już powoli mi to mija :D

ckai43r886icswaj.png

reklama
kasza <3 kocham wszyskie kasze :)) czy z warzywami czy jako dodatek do obiadu czy z sosem czy jak za dzieciaka - z rozpuszczonym masłem i smietana mniaaaam :D ziemniaki u mnie jesli juz to tylko mlode w calosci albo pieczone :p gotowane stare ziemniaki albo tluczone odpadaja..a kasze moglabym jesc na okraglo :D o chyba zaraz zrobie sobie slodki deser w postaci kaszy manny z konfitura z czarnej porzeczki mmmm

sluchajcie dziewczyny mam dzis zakwasy oO przez to wczorajsze lazenie..a serio no kondycje mam dobra haha i duzo sie ruszalam przed ciazą i w trakcie niby tez :O chyba ten ostatni tydzien ktory caly przelezalam w lozku bo sie zle czulam tak na mnie wplynal :O miewalam zakwasy od wchodzenia pooo bardzo wysokich schodach np kiedys na 11 pietro rektoratu hahah jak mi sie nie chcialo czekac na winde xd ale no bez przesady,ze od chodzenia tak po prostu, bylo go duzo fakt no ale...co to sie ze mna dzieje :/ masakra

sluchajcie dziewczyny mam dzis zakwasy oO przez to wczorajsze lazenie..a serio no kondycje mam dobra haha i duzo sie ruszalam przed ciazą i w trakcie niby tez :O chyba ten ostatni tydzien ktory caly przelezalam w lozku bo sie zle czulam tak na mnie wplynal :O miewalam zakwasy od wchodzenia pooo bardzo wysokich schodach np kiedys na 11 pietro rektoratu hahah jak mi sie nie chcialo czekac na winde xd ale no bez przesady,ze od chodzenia tak po prostu, bylo go duzo fakt no ale...co to sie ze mna dzieje :/ masakra
To możliwe :D Ja miałam zakwasy na łydkach na początku ciąży [emoji14] I ostatnio jak codziennie chodziłam na spacery po 2-3h tez, ale to bardziej uda i pośladki mnie bolały jakby ktoś mnie skopał [emoji23]

ckai43r886icswaj.png

kasza <3 kocham wszyskie kasze :)) czy z warzywami czy jako dodatek do obiadu czy z sosem czy jak za dzieciaka - z rozpuszczonym masłem i smietana mniaaaam :D ziemniaki u mnie jesli juz to tylko mlode w calosci albo pieczone :p gotowane stare ziemniaki albo tluczone odpadaja..a kasze moglabym jesc na okraglo :D o chyba zaraz zrobie sobie slodki deser w postaci kaszy manny z konfitura z czarnej porzeczki mmmm
moglybysmy sie dogadac:)
Ja zawsze jak na ryby jezdzilam z mezem to wyjadalam mu peczak:)
co tak ze tylko uparzony, ze nieosolony ale wazne ze kasza:)

ja tak nie mam bo caly dzien na nogach z cora... ale jak pojde na dluzszy spacer to wtedy nogi bola a wczesniej nie bolaly...

Chciałam nadrobić jak zwykle ale dziś nie dam rady :(
Ale zobaczyłam nowe zdjęcia :D , piękne !!! Ale nam te maleństwa rosną :)

Dziewczyny od wczoraj czuję się fatalnie budzę się w nocy co godzina i ciężko mi się oddycha
Dziś cały dzień serducho mi szybko biło i jakoś ciężko mi się oddychało jakoś tak dziwnie nigdy tak nie miałam, jakieś ataki paniki ale nie paniki bo niczego się nie boje, może to ciśnienie ?!
Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem więc nie wiem jak to jest :/
Polepsza mi się na świeżym powietrzu jak głęboko oddycham
Miałyście coś takiego ?
Chyba ciąża w wieku 37 ....bardziej doskwiera :(

reklama
Chciałam nadrobić jak zwykle ale dziś nie dam rady :(
Ale zobaczyłam nowe zdjęcia :D , piękne !!! Ale nam te maleństwa rosną :)

Dziewczyny od wczoraj czuję się fatalnie budzę się w nocy co godzina i ciężko mi się oddycha
Dziś cały dzień serducho mi szybko biło i jakoś ciężko mi się oddychało jakoś tak dziwnie nigdy tak nie miałam, jakieś ataki paniki ale nie paniki bo niczego się nie boje, może to ciśnienie ?!
Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem więc nie wiem jak to jest :/
Polepsza mi się na świeżym powietrzu jak głęboko oddycham
Miałyście coś takiego ?
Chyba ciąża w wieku 37 ....bardziej doskwiera :(
Nerwy, stres kochana [emoji14] Ja na początku tak miałam jak się stresowałam bardzo tym wszystkim... ;) Pomaga spokój i właśnie głębokie oddychanie :) Nie denerwuj się tak, meliskę możesz pić przed snem, zawsze coś pomoże, ja piłam podwójną [emoji14]

ckai43r886icswaj.png

Do góry