reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Z cukrzyca bedziszz musiala uwazac na to co jesz, ale skoro to przerabialas to wiesz jak to jest.. Ale zdrowie Maluszka najważniejsze a z Nim wszystko ok!!:)

Dziewczyny! Biegne do biedronki po winogrona i pomarancze!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

To dobrze że z maleństwem wszystko dobrze... przykro mi z tą cukrzycą napewno nie będzie łatwo...ale już raz dałaś sobie radę to i tym razem dasz radę!

Ja też dzisiaj byłam po nową porcję owoców, bo bez nich ani rusz...
Ciągle wcinam... jak mnie nachodzi ochota na pikantne chipsy to biorę banana czy kiwi i się zapycham... nie mówię że nie jem wcale chipsów itp ale po takich niezdrowych rzeczach mam okropną zgagę...

Ja też się dzisiaj obkupiłam bananami, jabłkami i brzoskwiniami [emoji3] Ale chciało mi się frytek, zjadłam trochę i zdycham pół dnia, never again [emoji23]

ckai43r886icswaj.png

reklama
Z cukrzyca bedziszz musiala uwazac na to co jesz, ale skoro to przerabialas to wiesz jak to jest.. Ale zdrowie Maluszka najważniejsze a z Nim wszystko ok!!:)

Dziewczyny! Biegne do biedronki po winogrona i pomarancze!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

eh pomarancze za mną chodzą ostatnio... mam ochote na takie kwasne i soczyste :(

Do góry