Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Hej kobietki. Właśnie siedzę w poczekalni. Gin się spóźnia wiec nie wiem ile tu będę siedziała a jestem 7. Masakra.
Odebrałam swoje wyniki i mam kilka pozycji zawyzonych, w moczu tez coś jest a do tego glukoza 120 gdzie norma jest 99. Chyba znowu cukrzyca, poprzednio tez miałam ale od połowy ciąży a tu już teraz? Nie no podlamalam się. Pamiętam jak się meczylam ile ja się naplakalam bo mało rzeczy mogłam zjeść i ciągle byłam głodna a zachcianki to już w ogóle masakra. Niech to szlag.
Trzymamy kciuki za wizyte !
Ja sie obawiam troche swoich wynikow, a nawet wgladu do nich nie mam... takze dowiem sie dopiero u lekarza... też czuje, że z moczem coś bedzie nie tak :/ bo od pewnego czasu jego woń jest silniejsza, inna niż wczesniej..miała któras z Was tak?
czytam różne informacje w internecie ale tam piszą o zapachu acetonu, amoniaku, stęchlizny, owoców, rybim odorze, mysim zapachu, nawet o zapachu syropu klonowego... a ja aż takiego wymyślnego zapachu siuśków nie mam hehe...xD
troche sie boje... bo mam ojca chorego na nerki i on mówi, że zawsze jak zaczynaly mu sie problemy z nerkami to własnie zmieniała sie woń moczu z drugiej strony sie naczytałam, ze może to tez być z powodu picia zbyt małej ilosci wody bo niby w ciazy mocz się zagęszcza i jak sie pije za mało wody to po prostu zapach jest intensywniejszy.. zdecydowanie wolałabym tę wersje... wtedy bym dostała jedynie opieprz od lekarza, ze za malo plynow przyjmuje...