reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Cześć :)
Ja już nie umiem wszystkiego nadrobić co piszecie, żeby być na bieżąco musiała bym cały czas tu zaglądać
Dziś odczuwałam zapachy z podwójną mocą ... każde przejście obok bramy starych kamienic było koszmarem, w sklepie praktycznie co druga osoba była przepocona, dział perfum w hebe - uciekłam :0, przejście obok chińczyka - nie wykonalne.

Cera też zaczęła mi się psuć, kupiłam sobie jak radziła znajoma dermatolog żel micelarny do mycia twarzy w biedronce za niecałe 5 zł, okazało się że jest robiony przez tołpe i ma skład jak jej kosmetyki z wyższej półki, genialny. Z kremów mam używać nivea soft bez żadnych udziwnień, mniej się malować lub wcale, ewentualnie bb ziaji.

Do ciała jak dziewczyny polecały używam olejku z migdałów, świetny, potem będę używała go dla maleństwa.

reklama
Mnie tez jakos nie ciągnie do picia wody :/

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Ja pije wiecej ale i tak za malo jeszcze... Ale fakt, tylko wode gazowana, nie wiem dlaczego. A im więcej gazowana tym lepiej;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Doczytałam że niektóre z was już miały USG prenatalne
Czy z tego Usg dają zdjęcia ? Czy tylko opis dla lekarza prowadzącego.
Teraz mam normalne Usg za tydzień ale nie mogę doczekać się tego prenatalnego 13.10.
Pamiętam przy poprzedniej ciąży usg 3d :) było super przeżyciem. Mam nadzieję że dostaniemy choć jedno zdjęcie na pamiątkę

reklama
Jestem juz w domu. Z dzidzią wszystko w porządku, serduszko bije 145/min.
Co do glukozy mam zrobić test obciążeniowy i za tydzień pokazać się u gina. Jeśli cukrzyca się potwierdzi a jestem praktycznie pewna że tak to do szpitala na trzy dni. Będą jakiś wykres glikemiczny robić. No co za pech.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png

Do góry