reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja używam wszystkiego co do tej pory. Jedynie balsam do ciała zamieniłam na oliwkę :D Świecę się jak... Ale skóra dzieki temu jest świetna :D
Jedyne co zauwazyłam i nie wiem jak z tym walczyć to mega sucha skora na twarzy... Normalnie aż sama mi leci jak łupież..

reklama
Hej kobietki. Właśnie siedzę w poczekalni. Gin się spóźnia wiec nie wiem ile tu będę siedziała a jestem 7. Masakra.
Odebrałam swoje wyniki i mam kilka pozycji zawyzonych, w moczu tez coś jest a do tego glukoza 120 gdzie norma jest 99. Chyba znowu cukrzyca, poprzednio tez miałam ale od połowy ciąży a tu już teraz? Nie no podlamalam się. Pamiętam jak się meczylam ile ja się naplakalam bo mało rzeczy mogłam zjeść i ciągle byłam głodna a zachcianki to już w ogóle masakra. Niech to szlag.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png

Ja używam wszystkiego co do tej pory. Jedynie balsam do ciała zamieniłam na oliwkę :D Świecę się jak... Ale skóra dzieki temu jest świetna :D
Jedyne co zauwazyłam i nie wiem jak z tym walczyć to mega sucha skora na twarzy... Normalnie aż sama mi leci jak łupież..
No właśnie dzisiaj zauważyłam, że mam mega suchą brodę, gdzie zawsze była tłusta jak masło [emoji23] Przez ten Twój awatar mam ochote na coś słodkiego [emoji23][emoji23][emoji23]

ckai43r886icswaj.png

Ja też używam wszystkiego co do tej pory...

A mam pytanie czy wy już kremujecie piersi i brzuch... bo ja np. piersi już smaruję oliwką ale brzuch kremuję zwykłym balsamem co zawsze... bo uważam że to za wcześnie by używać oliwki...

Ninka ja kremuje sie od samego początku jak dowiedziałam sie ze jestem w ciąży,brzuch ,pośladki i cyce. W pierwszej ciąży tez tak się smarowałam i było oki [emoji6]
ja używam te same kosmetyki co przed ciążą

Ja też używam wszystkiego co do tej pory...

A mam pytanie czy wy już kremujecie piersi i brzuch... bo ja np. piersi już smaruję oliwką ale brzuch kremuję zwykłym balsamem co zawsze... bo uważam że to za wcześnie by używać oliwki...
Ja jak mam sile to smaruje brzuch zwykłym balsamem. Planuje kupic sobie balsam specjalny i smarować sie od przyszłego miesiaca

Hej kobietki. Właśnie siedzę w poczekalni. Gin się spóźnia wiec nie wiem ile tu będę siedziała a jestem 7. Masakra.
Odebrałam swoje wyniki i mam kilka pozycji zawyzonych, w moczu tez coś jest a do tego glukoza 120 gdzie norma jest 99. Chyba znowu cukrzyca, poprzednio tez miałam ale od połowy ciąży a tu już teraz? Nie no podlamalam się. Pamiętam jak się meczylam ile ja się naplakalam bo mało rzeczy mogłam zjeść i ciągle byłam głodna a zachcianki to już w ogóle masakra. Niech to szlag.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png
Daj znać jak wyjdziesz... będzie dobrze trzymam kciuki!

reklama
Do góry