Ja również chciałam mieć pierwszego chłopca i tak się stało , a teraz zobaczymy jakoś się nie nastawiam.Wszystko będzie dobrze [emoji6]aga163, to pierwsza ciąża i zawsze marzylam żeby mieć chłopca i poźniej dziewczynkę, więc póki co się spełnia. Ale z dziewczynki cieszylabym się tak samo.
To najbardziej stresujace badanie jakie miałam do tej pory, (tylko, że ja jestem takim czarnowidzem) ryzyko chorów wyszlo mi minmalne, bo dla mojego wieku podstawowe ryzyko to 1:860 a po skorygowaniu tego o wynik badania ryzyko zmniejszylo się do 1:17197! Fałdu karkowego praktycznmie nie ma bo norma jest do 2,5 a u mnie jest 0,6 mm.
Dziś tylko myslę o glosowaniu nad odrzuceniem projektu ustawy stop aborcji. Ja jeszcze miałabym wybór gdybym dowiedziala się że coś jest nie tak, niedługo kobiety będą musialy rodzic bez względu na to czy dziecko jest śmiertelnie chore, czy nie. To mnie przeraża.
odnośnie ustawy nóż mi się w kieszeni otwiera żyjemy w średniowieczu ale sami sobie wybraliśmy tak zajebsity rząd. Teraz każdy siedzi cicho i nagle nikt na nich nie głosował wrrr nie powinnam się teraz denerwować ale szlak mnie trafia jak można być takim debilem i zaslepionym. Jesteśmy jedni z nielicznych w Uni i na świecie o zakazie aborcji. Ciekawe co by powiedział jakiś poseł jakby mu córkę zgwałcili i później bedzie kochający dziadkiem ?? może my będziemy decydowac swoje macicy , są tacy chętni to zajmiemy sie ich interesami i jajkami cwaniaki sorki ale się wkurzylam gwalcicieli chcą leczyć a może kastracja