reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Cyntia85: jak ja polecam mamy z takim podejściem! Slszalamoststnio, że nasze dzieci bylyby wspanialymi doroslymi, gdyby dorośli pozwoiliby im najpierw byc dziećmi. Wczoraj w kolejce u lakrza byl chlopczyk, ktory "straszyl ryby w akwarium" wiecie, glupie minki, nic groźnego. Jego rodzice go bez przerwy uspokajali: żeby usiadl, żeby nie byl niegrzeczny, że tak nie wolno. Komu on szkodził? Gdyby 8latek usiadl na fotelu z noga na nogę i wyjął z torby Ulissesa poświęcając się lekturze to pewnie pomyślalabym, że cos tu jest nie ok, ale wygłupiający się dzieciak to nie jest nic dziwnego. Taki gorący wczoajszy przykład:)

Anjouek: nie ma idealnych ludzi, nie ma idealnych rodzin. Dopóki nikogo nie krzywdzisz swoimi decyzjami nikt nie ma powodu mieć do Ciebie pretensji. Porozmawiaj z nimi szczerze, ale spójż na to z dystansem. Nie jesteś już nastolatką!

Malyynka: o 18 zaciskamy wszytskie kciuki!

reklama
Oj dziewczyny z tymi dziećmi to są przeboje. Moja tez charakterna. Nie lubi się ubierać a najbardziej nie znosi skarpetek. Ile to ja się za nią nabiegam to głowa mała. Ostatnio tesciowa powiedziała ze mój mąż robił tak samo jak był mały no to teraz wszystko jasne. Mąż ogólnie jest dobry dla mnie, opiekuńczy od samego początku. Teraz tylko chory i rozczula się nad sobą. Ma 37 stopni i panikuje jakby już umierał.
Ja dziś tez wizyta ale od 14.30 w kolejce wiec nie wiem o której będzie. USG nie będzie bo miałam 2 tygodnie temu ale na pewno zbada i posłucha serca. Trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png
Trzymam mocno! Czekamy na info!

Adziorek oj tego właśnie się obawiam jak moja córa będzie w wieku Twojej :) zacznie się wybieranie wybrzydzanie itp :)

Cyntia85 zdrówka dla Synka,

SałatkaOwocowa bo chłopy właśnie jakieś takie dziwne myślenie mają, no oczywiscie nie wszyscy nikogo absolutnie nie urażam :) Ty sie kobieto nie stresuj ze się powtarza bo u mnie tak samo ja w pierwszej ciąży identycznie się czuje, prawie zero objawów a nie chce shizować że powtorzy się wszystko z pierwszej ciązy

Aga cudowne wieści!!! :)

Malyynka leć na IP!!!!!!!!!

MagdaPW mnie też przeraża ustawa która weszła... no masakra jakaś, a co z kobietami z gwałtu? co z kobietami które mają w sobie bardzo ciężko chore dziecko.... to jest właśnie Polska....... gdzieś mają dobro kobiet lepiej patrzeć na własny tyłek.

Malynka bardzo dobrze zrobiłas,uspokoisz się. Musisz poznać przyczynę plamień i oby było dobrze!
Ja się zmotywowałam włączyłam kompa i ruszyłam się z łóżka:D
Zaraz napiszę Wam kilka przepisów jak obiecałam, bo na telefonie to jednak ciężko;p
Dzisiaj samopoczucie znacznie lepsze, zapewne przez to, że bol zeba minął:D ale i tak jutro idę do dentysty,niech sprawdzi i podejmie decyzję czy coś będzie robiła czy nie..
Na pewno świadomość, że jutro weekend i spędzę go ze swoim, to już mi lepiej:) W tyg czujęJgo brak, pracuje dużo i w sumie przychodzi to nie mamy zbyt wiele czasu dla siebie, a ja tez nie chce zamęczac jak ma ledwo 2-3h dla siebie...Ale w weekend zawsze nadrabiamy i dlatego lubię weekendy :)
Mam nadzieję, że juz u nas beda same dobre wieści z wizyt i każda z nas będzie się tylko wspierała w chwilach słabości!
SałatkaOwocowa! więcej wiary i pozytywnych myśli!! koniecznie!! :)

Malynka to pewnie skrzep, ale wiadomo lepiej to sprawdzić.
MagdaPW gratulacje! Teraz możesz odetchnąć.

Miałam napisać coś jeszcze, ale nie pamiętam [emoji12]

Co do ustawy..ja nie chcę się denerwować, ale do cholery jasnej kto to popiera?! Jakaś masakra...

U mnie objawy ustępują powoli, ale nie ukrywam,że w nocy kiedy budzi mnie ból piersi przy zmianie pozycji czy czuje kłucie jajnika to jakoś dopuszczam myśli,że to Maleństwo sobie figa i się cieszę, że na pewno wszystko jest oki :D
Jeszcze kilka dni i się przekonam...:)

Dziewczyny, a ja znów się boję :(:(:(
We wtorek plamilam, byłam u lekarza. Z dzisiusiem wszystko ok, lekarz kazał mi ciągle leżeć i tak zrobiłam. W śr było czysto, wczoraj znów plamilam, a dzisiaj rano jak wstałam to wyleciało mi coś takiego długiego, cienkiego i czarnego plus plamienie. Nie wiem co robić :(:(:(.

Do szpitala jak najszybciej lub dzień do swojego gina moze bedzie mógł Cie przyjąć od razu

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

reklama
Do góry