April7
Fanka BB :)
Uszka kupuje w garmazerii bo nie mam siły ich robić. Sa świeże i sprawdzone z grzybkami i kapustąOjezuuuu no barszcz za mna też chodzi... a z czym robisz uszka żeby tak na szybko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uszka kupuje w garmazerii bo nie mam siły ich robić. Sa świeże i sprawdzone z grzybkami i kapustąOjezuuuu no barszcz za mna też chodzi... a z czym robisz uszka żeby tak na szybko?
Ja też czekam do lekarza i jest opóźnienie, zaraz zniose jajko tak się boję!A ja czekam na wizytę i ma opóźnienie mój lekarz... A mi serce bije tak głośno że chyba wszyscy słyszą w poczekalni
Dziewczyny i ja się z Wami żegnam. W poniedziałek mam się zgłosić na zabieg wywoływania poronienia.
Cooooooooo???!!!!!!! trzymaj się KochanaDziewczyny i ja się z Wami żegnam. W poniedziałek mam się zgłosić na zabieg wywoływania poronienia.
Ja to samo...no ja siedze i odswiezam co chwile czekajac aż April sie odezwie... masakra..
Naprawdę chciałabym żeby było dobrze...April czekamy na dobre wieści od Ciebie
My powiedzieliśmy w 6 tygodniu Któraś pisała, że dzisiaj nie ma dnia i siedzi tylko przed tv... Ja sobie podłączyłam laptopa pod telewizor i obejrzałam od rana 4 filmy na zalukaj i ulubiony serial [emoji23] Ale się nabeczałam... Teraz dopiero się zwlokłam z łóżka, bo mamuśka zaraz wpadnie [emoji23][emoji23][emoji23]