reklama
Milkchocolate
Fanka BB :)
Tak czytam i u mnie wręcz na odwrot.. Mam taka ochote na seks.. Przed ciąża nie narzekałam, ale teraz wszystko sie spotęgowało włącznie z odczuciami... Zabawiamy sie w różny sposob, pozwalamy sobie na seks ale delikatny.. No i na razie nic sie nie dzieje a moja doktor powiedziała ze jesli nic sie nie dzieje to ssks nie zagraza dziecku, wiec smialo korzystac ...
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Lucy00
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny, wpadłam tylko, żeby się pożegnać. Dziś byłam na badaniu - serduszko mojego dziecka nie bije już od tygodnia. Czekam na poronienie samoistne do niedzieli, jak nie będzie, to w poniedziałek na łyżeczkowanie. Życzę Wam spokojnych ciąż i mam nadzieję, że jestem już ostatnia...
April7
Niestety nie ma suwaczka...U mnie też stoi w miejscu. Czy teraz jak pisze posty to widać suwaczek? Bo z telefonu go nie widzę, a z komputera tak..
April7
Ja też widzę na komputerze a na tel nic nie ma. Ehhh....U mnie też stoi w miejscu. Czy teraz jak pisze posty to widać suwaczek? Bo z telefonu go nie widzę, a z komputera tak..
adziorek
Hej dziewczyny, wpadłam tylko, żeby się pożegnać. Dziś byłam na badaniu - serduszko mojego dziecka nie bije już od tygodnia. Czekam na poronienie samoistne do niedzieli, jak nie będzie, to w poniedziałek na łyżeczkowanie. Życzę Wam spokojnych ciąż i mam nadzieję, że jestem już ostatnia...
Trzymaj sie cieplutko :*
April7
O jeju już myślałam że nie będzie takich przykrych informacji trzymaj się Kochana...Hej dziewczyny, wpadłam tylko, żeby się pożegnać. Dziś byłam na badaniu - serduszko mojego dziecka nie bije już od tygodnia. Czekam na poronienie samoistne do niedzieli, jak nie będzie, to w poniedziałek na łyżeczkowanie. Życzę Wam spokojnych ciąż i mam nadzieję, że jestem już ostatnia...
April7
Lucy ktory to był tydzień?Hej dziewczyny, wpadłam tylko, żeby się pożegnać. Dziś byłam na badaniu - serduszko mojego dziecka nie bije już od tygodnia. Czekam na poronienie samoistne do niedzieli, jak nie będzie, to w poniedziałek na łyżeczkowanie. Życzę Wam spokojnych ciąż i mam nadzieję, że jestem już ostatnia...
milosc170883
Aktywna w BB
Bardzo mi przykro trzymaj się mocno!!!Hej dziewczyny, wpadłam tylko, żeby się pożegnać. Dziś byłam na badaniu - serduszko mojego dziecka nie bije już od tygodnia. Czekam na poronienie samoistne do niedzieli, jak nie będzie, to w poniedziałek na łyżeczkowanie. Życzę Wam spokojnych ciąż i mam nadzieję, że jestem już ostatnia...
reklama