jooo_asia
Fanka BB :)
Nie widać, musisz go skopiować do aplikacjiU mnie też stoi w miejscu. Czy teraz jak pisze posty to widać suwaczek? Bo z telefonu go nie widzę, a z komputera tak..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie widać, musisz go skopiować do aplikacjiU mnie też stoi w miejscu. Czy teraz jak pisze posty to widać suwaczek? Bo z telefonu go nie widzę, a z komputera tak..
Moja jest jeszcze za mala na takie rzeczy... Ciężko ja przekonać do czegos nowego...Co prawda moja córa od początku spała osobno, w swoim łóżeczku...ale kiedyś miała kryzys i do nas się wciskała co wieczór. Najlepszy sposób na pozbycie sie dziecka z łóżka małżeńskiego to kupić dziecku wypasioną pościel, nowe fluo naklejki na ścianę i śliczną lampkę nocną
moj to juz wariuje... Ja nie mogę, nie mam sily na nic i mi niedobrze... On niby rozumie ale bomba zegarowa sie z niego zrobila... Nerwus straszny... Tylko nie rozumie ze ja tez mam zero seksu i zero przyjemnosci...moj sie czasem foszy o brak seksu bo kiedys to 2 razy dziennie było takim minimum a teraz cóż posucha xD żal mi go troche... niby stara sie to zrozumiec,ze czesto mi niedobrze albo mnie boli brzuch... ale jak mnie zaczepia i mowie mu NIE to widze jego miny a tak poza tym na moje jęczenie i narzekanie na inne tematy dzielnie znosi...
Ja to się też naczytałam, że czasem występuje plamienie po stosunku i już w ogóle się cykam [emoji23][emoji23]moj to juz wariuje... Ja nie mogę, nie mam sily na nic i mi niedobrze... On niby rozumie ale bomba zegarowa sie z niego zrobila... Nerwus straszny... Tylko nie rozumie ze ja tez mam zero seksu i zero przyjemnosci...
U nas nie działa :/ mała sobie wybrała pościel w gwiazdki, lampkę kwiatek ikeowski i naklejki minionki i dalej przychodzi i wchodzi mi na głowę [emoji23]Co prawda moja córa od początku spała osobno, w swoim łóżeczku...ale kiedyś miała kryzys i do nas się wciskała co wieczór. Najlepszy sposób na pozbycie sie dziecka z łóżka małżeńskiego to kupić dziecku wypasioną pościel, nowe fluo naklejki na ścianę i śliczną lampkę nocną
aaaa nie straszcie z ta pamiecia bo co to bedzie jak niedlugo musze na uczelnie wracac i zakuwać ;d juz sie boje..a mnie straszzyło pare osób ''maslanym ciazowym mozgiem '' haha kurczee...
No skopiowalam i stoi w miejscu więc skasowalam zaraz spróbuję jeszcze razNie widać, musisz go skopiować do aplikacji