reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ale mam dziś dzień jedyne co mogę jeść to tosty z dżemem truskawkowym i cały czas chce mi się ryczeć ...jak w kiepskiej komedii...z synem ciąża była łatwiejsza :)... I tak jak pisałyście mi tez pamiec szwankuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ach, te hormony! :) Ja to dzisiaj z rana posprzątałam trochę, a teraz leżę i bym mogła spać spać i spać :D

ckai43r886icswaj.png

reklama
Ja dziś rano też miałam werwe.popralam, posprzatalam, ugotowaniu obiad, zakupy zrobiłam. Teraz leżę i odpoczywam bo chyba za dużo jak na jeden dzień.

Śmiać mi się chciało z mojej małej. Wzięłam usg jej jak była w 8.2 i dzidzi. Porownalam i dzidzia ma 1.92 a młoda miała 1.75 i jej mówię że dzidzia jest większa a ona focha strzeliła że się urodzi większą od niej. Hihi. Musiałam jej tłumaczyć że ona zawsze będzie strasza i większa. I tlumaczylam że będę ich kochała jednakowo nie umiała zrozumieć. Mam kochać ja bardziej bo ona mnie kocha najmocniej na świecie. Och już się zaczyna.

Zrobilam wszystko od poczatku do konca na telefonie. I udalo sie.
1. W wyszukiwarce weszlem na strone z suwaczkami
2. Wybralam suwaczek, podalam dane, skopiowalam go
3. Weszlam w aplikacje babyboom (z niej korzystam na tel) i w ustawieniach w sygnaturze wkleilam link
4. Zaczelo dzialac :-)
Powodzenia April :-)

uwo9yx8danzxt9q9.png
Robilam dokładnie to samo i nic...

Czesc dziewczyny :) z moja pamiecia tez kiepsko a nigdy nie mialam z tym problemow mam nadzieje ze po ciazy i macierzynskim minie ;) pamiec potrzebna mi w pracy hehe jade wlasnie na wizyte mimo kontroli w niedziele w szpitalu i tak mam lekkiego stresa jak przed kazda wizyta

Dziewczyny, moze Wy mi jakoś doradzacie :) jestem po jednym poronieniu dlatego profilaktycznie lekarz przepisał mi luteinę. Wczoraj byłam na kolejnej wizycie i powiedział, ze moge ja odstawić (11t5d). Na ulotce czytałam, ze wskazania sa aby brać znacznie dłużej, na forach i w opinii innych lekarzy tez wyczytałam, ze powinno sie brać dłużej. Osobiście nie uważam, ze biorąc ja moze stać mi sie coś złego ale w momencie kiedy przestane juz tak. Juz sama nie wiem co robić...

Maes

Ja też odstawiłam luteine dokładnie w tym.samym czasie co Ty. Dokladnie tydz temu to było. Lekarz powiedział ze nie ma sensu brać. Tez nie byłam za tym ale stwierdziłam ze go posłucham. Poki co nic niepokojącego się nie dzieje i mam nadzieje ze tak zostanie.

Dziewczyny a ja mam inne pytanie. 12 tc i boli mnie w tym miejscu (wstawiam nizej rysunek, ból mniej wiecej gdzie ta kropka). Nie jest to tragiczny ból ,czesto tylko jak dotykam i chodzę ale co to jest. Nie jest to zadne kłucie w środku tylko raczej siniakowy ból. Moze pomożecie?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, moze Wy mi jakoś doradzacie :) jestem po jednym poronieniu dlatego profilaktycznie lekarz przepisał mi luteinę. Wczoraj byłam na kolejnej wizycie i powiedział, ze moge ja odstawić (11t5d). Na ulotce czytałam, ze wskazania sa aby brać znacznie dłużej, na forach i w opinii innych lekarzy tez wyczytałam, ze powinno sie brać dłużej. Osobiście nie uważam, ze biorąc ja moze stać mi sie coś złego ale w momencie kiedy przestane juz tak. Juz sama nie wiem co robić...

Może skonsultuj to z innym lekarzem?

Do góry