reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja oglądałam świetny dokument o tych całych badaniach... i właśnie co do Pappa to było że jest pewny do 95% co oznacza że 5% kobiet dostaje wynik fałszywy pozytywny lub fałszywy negatywny... więc to takie hmmm nie do końca uspokajające...

reklama
Wstałam rano i niby wszystko było ok. to co zwykle mdłości a tak od 2 godzin boli mnie brzuch... tak jakbym miała zakwasy, ciężko mi się schylać... myślę że dzidzia zaczyna się rozpychać :laugh2: mam nadzieję że tak jest jak myślę... przeważnie brzuch boli mnie w nocy a tu niespodzianka teraz nawet i w dzień...

No, mnie momentami tez tak ciagnie, a dzisiaj jak chcialam sie rozciągnąć to dały mi znac moje zrosty po operacji.. Ale jak ciagnie to znaczy ze malussek potrzebuje wiecej miejsca hihi

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Jesli któraś z Was wie, ze nie usunie dziecka, to nie ma co robic pappa... Lepiej zaoszczędzić pieniążki i isc na porzadne polowkowe (nazywa sie echo serca płodu, ale bada się wszystkie organy). U nas to koszt 350 zl.
Muszę zapytać lekarza o to polowkowe. Ale w którym tygodniu robi się takie badanie?

Mam ten sam problem. Robiłam już wszystko i nic. Jeśli Ci się uda to proszę napisz mi dokładnie instrukcję:)

Zrobilam wszystko od poczatku do konca na telefonie. I udalo sie.
1. W wyszukiwarce weszlem na strone z suwaczkami
2. Wybralam suwaczek, podalam dane, skopiowalam go
3. Weszlam w aplikacje babyboom (z niej korzystam na tel) i w ustawieniach w sygnaturze wkleilam link
4. Zaczelo dzialac :-)
Powodzenia April :-)

uwo9yx8danzxt9q9.png

Ale mam dziś dzień jedyne co mogę jeść to tosty z dżemem truskawkowym i cały czas chce mi się ryczeć ...jak w kiepskiej komedii...z synem ciąża była łatwiejsza :)... I tak jak pisałyście mi tez pamiec szwankuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry