reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
A ja wczoraj miałam taki wspaniały dzień, a dzisiaj znów nerwy :(.
Wczoraj lekarz się zgodził, abym wróciła do pracy. W nocy nie mogłam spać, a w pracy dostałam plamienia :(:(.
Teraz siedzę i czekam u lekarza. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok :)

Dziewczyny wróciłam z usg:)
zobaczyłam 61,7cm Mojego Szczęścia:)
Wszystko jest na swoim miejscu, serducho łomotało pięęęęęęęknie:) przezierność, przepływy ok! :)
Krew pobrana do Testu Pappa, wyniki za tydzień.
Co do płci to zapytałam, czy jest za wcześnie na określenie. pani dr mówi, że za wcześnie a potem dodała:
"Chyba chłopak, ale proszę się nie nastawiać, bo to równie dobrze może być łechtaczka"[emoji14]Więc generalnie się nie nastawiam hehe choć chodzi mi po głowie teraz "chłopak, chłopak, chłopak" :)
Potwierdzony wiek ciąży 12t 4d - tak jak ostatnio tydzień starsza:) W związku z tym zaktualizowałam suwaczek:)
Świetne wieści!!! [emoji2]

Już jestem po. Pierwsze pytanie jakie mi lekarka zadała czy bolą mnie piersi nadal.... Dziwne bo raz bolą raz nie i lekarz tym się sugeruje.. Na usg było wszystko ok. Dzidzia ma 1.92 cm a serduszko bije 180 na min. Lekarka twierdzi że może być to moje odczucie braku bolesnosci brzucha wynikiem zmniejszenia dawki luteiny. Dobrze ze tylko zmniejszylam a nie odstawilam jak mi lekarka kazała wcześniej bo może i bym straciła maleństwo. Mam zwiększyć dawkę i odpoczywać. I oczywiście myśleć pozytywnie.... Nawet nie wiecie jak mi ulzylo jak zobaczyłam mały punkcik z bijacym serduszkiem.
Dobrze że nie posluchalas wcześniej tego lekarza i zmniejszyłas tylko dawkę luteiny, no i jak tu ufać lekarza :/ ale cieszę sie bardzo że wszystko dobrze

Wczoraj lekarz się zgodził, abym wróciła do pracy. W nocy nie mogłam spać, a w pracy dostałam plamienia :(:(.
Mocne kciuki!!! Teraz niech lekarz da Ci l4!!!

Oj wiem co przezywasz. Napewno będzie wszystko dobrze. Może jesteś teraz w terminie miesiączki? Ja się boję że za tydz. Też zaplamie bo wypadała by mi tak miesiączka. Będzie dobrze musi być już zostaniemy wszystkie tu do końca i będziemy się z tego wszystkiego śmiać.

reklama
Bądź dobrej myśli... napewno będzie ok. ja też już raz miałam plamienia i okazało się że to stara krew i wszystko było ok.

Do góry