reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Hej dziołchy! Melduje, że dziś mam wizytę o 11.50 [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Stres jak cholera jak to przed wizytą. Nawet nie wiem co u Was się dzieje, mam nadzieje, że dziś nadrobie. W sobotę miałam exstra dzień bez wymiotow itd no więc sprzatalam, prasowalam, pralam i z córą tancowalam, wszystko co dobre szybko się kończy, więc wczoraj zdychalam i dziś od rana też fatalne samopoczucie.
Ale mi serce wali, jennnyyyy!

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty,ja mam w piątek i juz się doczekać nie mogę.
Czuje mojego maluszka jak mnie gilgota po prawej stronie brzucha [emoji1]
piękne ciuszki ,nerki cudeńka!!!!

Trzymam kciuki, ja wizyta w czwartek

2fwa3e3knqytd1p8.png
dqpr3e5ew75wg1jw.png

Drogie mamy. Wczoraj przygarnelam małego kotka, którego porzuciła mama. Siedział na dworze i żal mi się go zrobiło bo nie jest zdolny żeby sobie sam poradzić jest naprawdę malutki. Córka zachwycona ja też zawsze lubiłam koty tylko teraz zastanawiam się jak podejść do sprawy. Czy nowy domownik nie zaszkodzi mojej ciąży. Wiadomo mycie rąk po każdym kontakcie ale mimo wszystko nie wiem co myśleć. Co radzicie?

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png
Ja mam kota wychodzacego i bardzo dbam o higiene i nie wpuszczam go na moje pietro tylko do rodziców a tam też ciągle jestem bo gotuje obiad dla wszystkich itp. Często glaszcze kota, daje mu jesc ale od razu myje ręce mydlem antybakteryjnym. Jak do tej pory dzięki Bogu niczym się nie zaraziłam a często badam toxo bo jestem panikara. Czytalam ze latwiej zlapac toxo z owocow lub warzyw niż od kota ☺

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty,ja mam w piątek i juz się doczekać nie mogę.
Czuje mojego maluszka jak mnie gilgota po prawej stronie brzucha [emoji1]
piękne ciuszki ,nerki cudeńka!!!!

Ja mam wizytę w czwartek i bardzo sie boje po tych smutnych informacjach.... Ale Ci fajnie ze czujesz juz malucha :) ja myślałam ze to dopiero ok 17 tyg czuc ruchy...

Witam,
jestem nowa na forum i piszę bo jestem szczęśliwą przyszłą mamą :) chciałabym się podzielić swoimi problemami i usłyszeć wasze opinie i odczucia w ciąży... dzidzia ma przyjść na świat 25.04.17. więc to dopiero początek... ale już nieźle dostaje w kość... mdłości :hmm:

Drogie mamy. Wczoraj przygarnelam małego kotka, którego porzuciła mama. Siedział na dworze i żal mi się go zrobiło bo nie jest zdolny żeby sobie sam poradzić jest naprawdę malutki. Córka zachwycona ja też zawsze lubiłam koty tylko teraz zastanawiam się jak podejść do sprawy. Czy nowy domownik nie zaszkodzi mojej ciąży. Wiadomo mycie rąk po każdym kontakcie ale mimo wszystko nie wiem co myśleć. Co radzicie?

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png
Ja mam kota który śpi/je w domku a cały dzień kiedy tylko ma ochotę biega po podwórku. Normalnie go głaskam, karmię itp oczywiście jest systematycznie odrobaczany, wykastrowany bo to kocur. Moja poprzednia gin jak i obecny mówią ze od głaskania czy karmienia kota toksoplazmozy się nie nabawie [emoji6]

Hej!
Ja też staram się coś zjeść przed samym pójściem spać i jak wstanę od razu musze coś przegryzc:)

Dzisiejszy dzień jest dla mnie bardzo ważny. Mam wizytę u 2 lekarzy. Pierwsza to badania genetyczne, a druga wizyta u mojego lekarza. Od rana się stresuje ;)

Trzymajcie kciuki :):):)
Trzymam &&&&&&&[emoji2]

Hej dziołchy! Melduje, że dziś mam wizytę o 11.50 [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Stres jak cholera jak to przed wizytą. Nawet nie wiem co u Was się dzieje, mam nadzieje, że dziś nadrobie. W sobotę miałam exstra dzień bez wymiotow itd no więc sprzatalam, prasowalam, pralam i z córą tancowalam, wszystko co dobre szybko się kończy, więc wczoraj zdychalam i dziś od rana też fatalne samopoczucie.
Ale mi serce wali, jennnyyyy!

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
Ania kciuki mocne &&&&&

reklama
Malyynka kciuki za dzisiejsze wizyty ☺ koniecznie daj znac po.
Aga163 cos mi sie zdaje ze gilgotanie to nie maluszek a gazy w jelitach :p jeszvze troche wczesnie na czucie malucha.

My w sobote bylismy na weselu. Okropnie meczace to dla mnie bylo. Na szczescie juz po i mozna odpoczac ☺

Jutro rano odbieram wyniki badan a popoludniu wizyta ☺

Do góry