reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
W podstawówkach rotawirus

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nooo u nas też... :/ ja co chwile kicham i strasznie boli mnie głowa, mam nadzieję, że nie rozwinie się choróbsko :/

ckai43r886icswaj.png

Nadrobiłam Was :) ciesze sie ze wszystko w porządku same dobre wiesci:) witamy agaj, bedzie dobrze, za chwilę drugi trymestr! :)
Ja dzisiaj w przeciwieństwie do wczoraj intesywnie spedzilam dzień i dopiero wylądowałam w lozku i powiem Wam ze normalnie sie zmęczyłam! Moje największe spodnie jeansowe dzisiaj poszly, do, pudla " ciuchy, przed ciąża":p niestety ale juz za bardzo cisną i chodzilam z odpietymi guzikami caly dzien hehehe

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Tak, to jest bardzo ważne ☺ krotkie paznokcie bez zadziorkow, ja przed aplikacją myje ręce a szczegolnie palec mydlem antybaktetyjnym, trwa to juz 2 miesiace i odpukac nie bylo infekcji ani zadrapania ☺
Troche nie posluchalam lekraki z rana bo kazala odstawic luteine ale skoro w szpitalu gin powiedziala mi ze wszystko w jak najlepszym.porzadku i ze to przez zadrapanie szyjki to stwierdzialam ze dalej bede brala jak bralam zaszkodzic nie zaszkodzi a moze tylko.pomoc :) jutro pobiegne po mydlo antybakteryjne paznokcie mam zelowe skoroce je do najkrotszych nie chce ich sciagac bo niestety nawyk obgryzania paznokci z dziecinstwa mam caly czas i pozniej sa obrzydliwe :/ dobrej nocy wam zycze :)

Troche nie posluchalam lekraki z rana bo kazala odstawic luteine ale skoro w szpitalu gin powiedziala mi ze wszystko w jak najlepszym.porzadku i ze to przez zadrapanie szyjki to stwierdzialam ze dalej bede brala jak bralam zaszkodzic nie zaszkodzi a moze tylko.pomoc :) jutro pobiegne po mydlo antybakteryjne paznokcie mam zelowe skoroce je do najkrotszych nie chce ich sciagac bo niestety nawyk obgryzania paznokci z dziecinstwa mam caly czas i pozniej sa obrzydliwe :/ dobrej nocy wam zycze :)
Wystarczy ze skrocisz jeden paznokieć ☺

reklama
No bo to nie chodzi o zadrapanie, a o to, ze pod paznokciem moze byc troche zarazkow.

Ja byc moze zaczelam plamic przez odstawienie luteiny... Lekarka wczoraj kazala brac dalej...

Do góry