reklama
Milkchocolate
Fanka BB :)
Jedz, nic nie zaszkodzi a bedziesz spokojniejsza!!
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Allysa87
Hej dziewczyny. Straszne rzeczy się tu dzieją jak czytam. Kurcze bardzo współczuję Wam dziewczyny, które straciłyscie swoje maleństwa. Jakoś przygnębienia jestem od wczoraj w nocy źle spalam jakoś dziwnie się czułam. Jakiś taki niepokój się zrodził. Mam nadzieje ze wszystko ok i ze to "tylko" po tym co przeczytałam na forum. Trzymajcie się dziewczyny. Oby juz nic złego się nie wydarzyło.
Cyntia jedz, trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze.
Cyntia jedz, trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze.
Allysa87
U mnie udało się w drugim cyklu starań wiec ok. Chociaż jak nie zaszłam w pierwszym to się zastanawiałam dlaczego bo przecież seks był często. Chyba po prostu za bardzo chciałam. W drugim podeszłam na luzie i się udało.
Pierwsza ciąża nas zaskoczyła bo nie była planowana. Myśleliśmy o dziecku ale chcieliśmy poczekać jeszcze trochę. Zaliczylismy wpadkę po prostu ale cieszę się że się tak stało bo byśmy może odkladali i odkladali a tak to los zdecydował.
Pierwsza ciąża nas zaskoczyła bo nie była planowana. Myśleliśmy o dziecku ale chcieliśmy poczekać jeszcze trochę. Zaliczylismy wpadkę po prostu ale cieszę się że się tak stało bo byśmy może odkladali i odkladali a tak to los zdecydował.
Witajcie, dzisiaj wskoczyłam w spodnie ciążowe, co będę się męczyć, jadę do pracy jupi ostatnia sobota pracująca i później idę na l4 mam nadzieje ze lekarka mi wypisze.
Odnośnie starań przy pierwszej ciąży zeszło pół roku miałam problem z owulacją,badania tablety itp stresowałam się z miesiąca na miesiąc pojechaliśmy na wakacje i się udało a teraz w 2 cyklu i mnie to mocno zaskoczyło ze tak szybko [emoji6]
Teraz chodzę do lekarki na NFZ całkiem przypadkiem na nią trafiłam ,bardzo fajna lekarka 12 lat byla ordynatorem ,cierpliwa na wszystkie pytania odpowieda taka ludzka . Przyjmuje w szpitalu który byl kiedyś prywatny a teraz ma kontrakt i są super warunki , wszystko nowe,jedynie na usg genetyczne idę prywatnie. Długo bilam się z myślami bo przy synku chodziłam prywatnie tez fajna babka ale teraz tak się ceni ze szok wiec póki co zostaje przy nowej lekarce.
miłego dnia
Odnośnie starań przy pierwszej ciąży zeszło pół roku miałam problem z owulacją,badania tablety itp stresowałam się z miesiąca na miesiąc pojechaliśmy na wakacje i się udało a teraz w 2 cyklu i mnie to mocno zaskoczyło ze tak szybko [emoji6]
Teraz chodzę do lekarki na NFZ całkiem przypadkiem na nią trafiłam ,bardzo fajna lekarka 12 lat byla ordynatorem ,cierpliwa na wszystkie pytania odpowieda taka ludzka . Przyjmuje w szpitalu który byl kiedyś prywatny a teraz ma kontrakt i są super warunki , wszystko nowe,jedynie na usg genetyczne idę prywatnie. Długo bilam się z myślami bo przy synku chodziłam prywatnie tez fajna babka ale teraz tak się ceni ze szok wiec póki co zostaje przy nowej lekarce.
miłego dnia
salatkaOwocowa
U nas w pierwszym cyklu sie udalo... Ale z tak obstawionym cyklu nie wiem jak miało się nie udać a ja parcie miałam okropne mąż chcial dziecka ale on sie wylozowal a ja tylko o jednym myślałam...
Mi w końcu dzis brzuszek wyskoczyl obudziłam sie i juz wiedziałam nie wiem skąd ze brzuszek jest wczoraj i dzis w nocy sto razy chodziłam do łazienki wiec Maleństwo pewnie ladnie rosnie
Mi w końcu dzis brzuszek wyskoczyl obudziłam sie i juz wiedziałam nie wiem skąd ze brzuszek jest wczoraj i dzis w nocy sto razy chodziłam do łazienki wiec Maleństwo pewnie ladnie rosnie
salatkaOwocowa
A co do lekarza... Ja we wszystkich ciazach chodziłam prywatnie. Bo można sie bylo umówić na popołudniowe godziny. W ciąży z corka chodziłam do faceta. Ekstra lekarz, każdemu moge go polecić z czystym sumieniem. Troche drogi ale cos za cos... Wszystko mi tlumaczyl dokladnie, nie odmawiam niczego o co go poprosiłam. Dodatkowa wizyta czy zwolnienie czy jakas duperela. sam dużo opowiadal ze wychodziłam z gabinetu spokojna i zadowolona... Teraz poszłam do babki a tylko dlatego ze byla dostepna akurat jak wróciłam z nad morza a ja plamilam i nie chciałam iść do szpitala... Babka mloda. Troche tansza niż poprzedni lekarz. Ale nie jestem aż tak spokojna jak u niego. caly czas się bije z myslami czy nie pójść do faceta. Tyle ze tutaj mam ja pod nosem prawie. Pracuje w pobliskim szpitalu i w przychodni, wiec gdyby cos to mogłabym od razu u niej byc. Ale w ten sposób nie moge myśleć bo musi byc dobrze...
reklama
salatkaOwocowa
W poprzedniej ciąży nie miałam takiego skoku ze dzis nie ma a jutro jest rosl powoli i rownomiernie a takie chodzenie do łazienki jest dla mnie super objawem bo właśnie wiem ze macica sie powiększa i wszystko rośnie tak na chlopski rozum sobie tlumacze