reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Manki :(

ckai9jcgs36qh1uk.png

[emoji20] [emoji20] [emoji22] jak to przeczytałam to sobie usiadłam straszne to jest.... powiem Wam ze przy pierwszej ciąży forum zaczęłam czytać przed samym porodem i bardzo mi pomogło pod kątem informacji od mam które juz rodziły itp. a teraz przy drugiej ciazy jestem z Wami od samego początku i nawet sobie nie zdawałam sprawy jak dużo kobiet spotyka takie nieszczęście ,jakie są problemy przypadki... okropne

[emoji20] [emoji20] [emoji22] jak to przeczytałam to sobie usiadłam straszne to jest.... powiem Wam ze przy pierwszej ciąży forum zaczęłam czytać przed samym porodem i bardzo mi pomogło pod kątem informacji od mam które juz rodziły itp. a teraz przy drugiej ciazy jestem z Wami od samego początku i nawet sobie nie zdawałam sprawy jak dużo kobiet spotyka takie nieszczęście ,jakie są problemy przypadki... okropne

Ja dopóki nie zaczelam zaglądać na różne forum to tez nie wiedziałam... Myślałam ze kazdej mamie sie udaje a tylko ja miałam takiego pecha... Niestety tak nie jest. I nie wiem, nie rozumiem dlaczego.

reklama
Ja też nie byłam świadoma że zdarza sie aż tyle nieszczęść :( myślałam sobie najtrydniej to zajść a później juz z górki. A widzę ze to ciężka droga nerwów i stresu

ckai9jcgs36qh1uk.png

Do góry