Malyynka
Fanka BB :)
Strasznie mi przykroŁyżeczkowanie...
Serduszko stanęło ok 2 dni temu
Az płakać mi się chce
Nie mogę uwierzyć....
Trzymaj się dzielnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykroŁyżeczkowanie...
Serduszko stanęło ok 2 dni temu
Ja tez ogladam na player.pl tytul "o matko"A gdzie Wy to oglądacie? Na youtubie? Jaki tytuł?
A jaki tytuł tego programu?Ja oglądam na player.pl
Na mnie działa bardzo dobrze-aphtin ale nie wiem czy można brać w ciazyDziewczyny czy macie coś sprawdzonego na plesniawki? Mam ich coraz więcej nie wiem czy to nie od przeziębienia...
Ja dopóki nie zaczelam zaglądać na różne forum to tez nie wiedziałam... Myślałam ze kazdej mamie sie udaje a tylko ja miałam takiego pecha... Niestety tak nie jest. I nie wiem, nie rozumiem dlaczego.[emoji20] [emoji20] [emoji22] jak to przeczytałam to sobie usiadłam straszne to jest.... powiem Wam ze przy pierwszej ciąży forum zaczęłam czytać przed samym porodem i bardzo mi pomogło pod kątem informacji od mam które juz rodziły itp. a teraz przy drugiej ciazy jestem z Wami od samego początku i nawet sobie nie zdawałam sprawy jak dużo kobiet spotyka takie nieszczęście ,jakie są problemy przypadki... okropne