reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Nie mogę się otrzasnac z tej smutnej informacji, ciagle o tym myślę i o wczesniejszych dziewczynach, które przeszły to samo. Zanim trafiłam na to forum to sama poronilam dwie bardzo wczesne ciaze i mialam taki zal i poczucie ze to tylko mnie spotyka, a inni nie mają z tym problemu... Jak bardzo sie mylilam... Nie przypuszczalam ze tak czesto dochodzi do poronienia, bo prawda jest taka że publicznie sie o tym nie mówi... Utrata ciąży bardzo boli, a gdy widzisz juz serduszko i nagle wszystko sie kończy to jest strasznie trudne. Trzymajcie sie Kochane. Wasze Aniolki są już w Niebie i tam na Was czekają, tak samo jak moje na mnie...
[emoji25] aż nie wiem co napisac...

3jgxsek2cju1kis7.png

reklama
Nie trzeba cytowac :) Mozna po prostu napisac nick i myslnik. Osoba wywolana bedzie wiedziala o co chodzi, a reszta noe bedzie musiala 7x miajac teho samego tekstu ;)

Mysle, ze wtedy bedzie czytelniej na forum.
No ja niestety nie mam takiej opcji w tel zebym mogła czytać kolej w strony i pisać jednocześnie jeden komentarz z wywołana osoba, dlatego może któraś z Was podpowiedzieć jak na telefonie można zacytować kilka postów żeby były w jednym moim poście?

3jgxsek2cju1kis7.png

Myslalam, ze takie metody to tylko w pokoleniu naszych mam... :(

Dziewczyny, uwaga, czasem nie kopiujcie pomyslu obkladania poduszkami i sadzania dziecka, ktore jeszcze nie siedzi!! To bardzo niezdrowe dla malego kregoslupa. Niejedna z nas cierpi katusze z kregoslupem teraz dzieki rodzicom... :/
Spokojnie, nie mówię że siedziała w pionie, bardziej na półleżąco....mózg mam na miejscu...

To, ze dziecko probuje sie podonosic jest silne i ciekawe nie oznacza, ze jesli samodsielnie nie siedzi mam je podpierac poduszkami... Moje zdanie jest inne, bo mozna tylko zaszkodzic... Myslisz, ze wtedy takiemu dziecku jest wygodnie i sobie nie nadwyreza miesni?

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Ile masz dzieci??

Ja juz poczulam taki spokoj ostatnio, bo, niby ten najgorszy czad mial byc za nami a tu takie niefajne i smutne niespodzianki.... Zawsze po takich informacjach mam doła.. Nie jestem w stanie sobie wyobrazic co czuja dziewczyny...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja
I tak ma być!! :* Ja też się boję, a wizyta dopiero za dwa tygodnie... [emoji26]

ckai43r886icswaj.png
tez za dwa tyg. Strasznie się boje tej wizyty... Ale pocieszam sie ze objawy mam okropne wiec musi byc dobrze...
Wizyta akurat w męża urodziny wiec mam nadzieje ze zrobie mu mily prezent:) gdyby cos bylo nie tak to nie wybaczylabym sobie ze musial akurat w swoje urodziny sie o tym dowiedziec...

Do góry