reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Mysle ze to sprawa indywidualna, jak kto czuje... Niektóre dziewczyny czują sie bezpieczniej i jest im razniej gdy mogą pogadac w swoim anonimowym gronie o obawach, watpliwisciach, radosciach... I niestety zdarzają sie tak przykre sytuacje jak wlasnie te... Prawda jest taka ze zaden tydzien ciazy nie jest 100% bezpieczny i pewny :(
Dokladnie... Przynajmniej ja tak mam ze jest mi dużo lepiej jak jestem tu z Wami...
Właśnie, żaden tydzień ciąży nie jest bezpieczny. Niby po 12 tyg jest mniejsze prawdopodobieństwo ze cos się stanie ale potem tez moze nie być ok. Wiem to z doświadczenia. Ciaza byla zdrowa, ja i mąż okazy zdrowia a i tak się stało co się stało i to sporo po 12 tyg.
Tak strasznie mi przykro ze mamy które tak bardzo się cieszę z ciąży, które oddalyby wszystko za swoje Malenstwa musza tracić swoje Kruszynki:(

Dokladnie... Przynajmniej ja tak mam ze jest mi dużo lepiej jak jestem tu z Wami...
Właśnie, żaden tydzień ciąży nie jest bezpieczny. Niby po 12 tyg jest mniejsze prawdopodobieństwo ze cos się stanie ale potem tez moze nie być ok. Wiem to z doświadczenia. Ciaza byla zdrowa, ja i mąż okazy zdrowia a i tak się stało co się stało i to sporo po 12 tyg.
Tak strasznie mi przykro ze mamy które tak bardzo się cieszę z ciąży, które oddalyby wszystko za swoje Malenstwa musza tracić swoje Kruszynki:(

Dokładnie tak jak piszesz... Niestety do samego końca nic nie jest pewne... :(

ganngox19445go7d.png

Świetny ten program O Matko! :D Właśnie sobie włączyłam i już leci drugi odcinek :D wieeele można się dowiedzieć :) Tylko nie wiem czemu czasami się wzruszam jak to oglądam [emoji23][emoji23][emoji23]

ckai43r886icswaj.png
Ja też dziś trzy odcinki obejrzalam. I też prawie ryczalam w niektorych momentach i to nie jakis specjalnie wzruszajacych[emoji14]

ckai9jcgs36qh1uk.png

reklama
Do góry