reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Angelikaa super, tylko chyba zdjęcia usg wrzucamy w osobnym wątku, żeby nie mnożyć bytów :D PIękna dzidzia.

Dziewczyny przeczytałam co piszecie o tym FB i ja jestem przeciw...jestem bardzo "fejsbukowa" ale ciążę traktuję jako tajemnicę, prawie nikt o niej nie wie, nie chciałabym się ujawniać też ze względu na sytuację osobistą. Dlatego wybrałam forum, bo jestem w pełni anonimowa :D
Ja tez nie jestem za facebookiem.
Jeszcze za wcześnie. Nikt oprócz rodziców nie wie o ciąży i chciałabym zeby tak zostalo...
W moim przypadku to może sie wszystko zdarzyć. Nie znioslabym pytan i litości gdyby cos się stało... Tam wszyscy znajomi widza do jakiej grupy naleze a o tym forum nikt nie wie... Tzn nie wie ze to ja

reklama
Jeśli chodzi o faszerowane rzeczy to ja uwielbiam faszerowane jajka na Wielkanoc :D pierwsze co mi przyszło na myśl... farsz z bialek,zoltek,cebulki i pieczarek mmm...zawsze moja mama z taką precyzją rozcina te ugotowane jajka wzdłuż i wygrzebujac środek też się stara nie naruszyc skorupki zeby potem ładnie je wypełnić tym farszem :) efekt wizualny jest i kubki smakowe też zaspokojone... pyszotka
... :)
A lubisz łososia wędzonego? Takie żółtko z łososiem koperkiem zmiksowane jako farsz.. Uwielbiam:) tylko to trzeba lubic łososia:)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Dobry wieczor kochane
U mnie po staremu, dalej wymiotuje i jestem slaba. Na dodatek corcia mi sie przeziebila i dwie noce prawie nie spalysmy przez jej katar :(
Dzisiaj juz maz ma wolne to przejmuje mala a ja mam nadzieje odpoczac.

Widze ze nie tylko ja mam problem ze spodniami. Guzik od jeansow mnie cisnie. Cgodze caly czas w sukienlach bo tylko w nich mi wygodnie ale jak siw zrobi zimno to nie wiem, chyba leginsy zostają?
Na spodnie ciazowe chyba jeszcze za wczesnie...

Kingusia91, ja noszę od 2 tygodni legginsy... na zmianę z sukienkami bo jeszcze jest ciepło. Jak będzie chłodniej to albo grubsze rajstopy albo nie wiem co...bo dżinsów swoich już nie dopnę, uciskają mi brzuch :/

Ja tez nie jestem za facebookiem.
Jeszcze za wcześnie. Nikt oprócz rodziców nie wie o ciąży i chciałabym zeby tak zostalo...
W moim przypadku to może sie wszystko zdarzyć. Nie znioslabym pytan i litości gdyby cos się stało... Tam wszyscy znajomi widza do jakiej grupy naleze a o tym forum nikt nie wie... Tzn nie wie ze to ja
Na Facebooku są też grupy prywatne gdzie znajomi nie widzą gdzie się należy, ale tak za wcześnie[emoji14]

2fwa3e3knqytd1p8.png
dqpr3e5ew75wg1jw.png

nawet tajną mozna stworzyć :D to juz w ogole nikt nawet po nazwie nie odnajdzie :D wtedy 1-2 osoby by na priv pozbieraly profile chetnych osob i pododawaly do grupy.. ja jestem za ALE blizej porodu :) teraz fajnie sie byloby lepiej poznac tutaj...

reklama
Do góry