reklama
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Żegnam się z Wami. Serduszko mojego dziecka przestało bić 2 tyg temu. Życzę spokojnych ciąż.
Boże niunia nie wierze... jeju jest mi bardzo przykro, nie wyobraazam sobie jak sie musisz czuc teraz ( współczuje Ci, trzymaj się mocniutko... mam nadzieje,ze masz w kims solidne wsparcie...
manki3
Fanka BB :)
Trzymaj sie!Żegnam się z Wami. Serduszko mojego dziecka przestało bić 2 tyg temu. Życzę spokojnych ciąż.
adziorek
Żegnam się z Wami. Serduszko mojego dziecka przestało bić 2 tyg temu. Życzę spokojnych ciąż.
przykro mi. Trzymaj sie dzielnie :*
Milkchocolate
Ja już w swoje jeansy tez nie wchodzę.. Luźne spodenki ale glownie legginsy i sukienki.. Musze sie wybrac do sklepu bo, spodnie ciazowe powloli..
Dziewczyny.. Dopadla mnie biegunka:/ co w ciazy na biegunke?? Nie mam pojecia co dzisiaj zjadlam...
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Dziewczyny.. Dopadla mnie biegunka:/ co w ciazy na biegunke?? Nie mam pojecia co dzisiaj zjadlam...
Agaaacia
Ja tez moge dolaczyc do fejsbookowej grupy. Dziewczyny polecicie cos na poprawe morfologii? Spada mi w dol jeszcze jest w normach ale gin pow mi ze moglaby byc lepsza wiem ze buraki pomagaja niestety jak ostatnio probowalam zjesc to prawie zwrocilam je na talerz
Milkchocolate
O losie!!!! Igusiad.... Nie wierze... Trzymaj sie mocno!!!! Myślałam, ze na tym etapie zegnanie Maluszków mamy za soba; ( sciskamy
...
...
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Ja już w swoje jeansy tez nie wchodzę.. Luźne spodenki ale glownie legginsy i sukienki.. Musze sie wybrac do sklepu bo, spodnie ciazowe powloli..
z naturalnych sposobów to chyba rozgotowany ryż, siemie lniane, mówią, że gorzka czekolada też pomaga... sucharki/krakersy to coś co mi podawała mama zawsze za dzieciaka i niesłodzona herbata... nie wiem jak sprawa się ma z węglem lekarskim ale chyba powinien byc bezpieczny... no i duzo plynow przyjmuj zebys sie nie odwodnila...
salatkaOwocowa
Nie nie nie wierze tak strasznie mi przykro trzymaj sieŻegnam się z Wami. Serduszko mojego dziecka przestało bić 2 tyg temu. Życzę spokojnych ciąż.
reklama