reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Jeśli chodzi o fb to tez byłabym za tym zeby taka grupę stworzyć ale jakos na sam koniec :)

ganngox19445go7d.png

reklama
Żegnam się z Wami. Serduszko mojego dziecka przestało bić 2 tyg temu. Życzę spokojnych ciąż.

Boże niunia :( nie wierze... jeju jest mi bardzo przykro, nie wyobraazam sobie jak sie musisz czuc teraz :(( współczuje Ci, trzymaj się mocniutko... mam nadzieje,ze masz w kims solidne wsparcie...

Ja już w swoje jeansy tez nie wchodzę.. Luźne spodenki ale glownie legginsy i sukienki.. Musze sie wybrac do sklepu bo, spodnie ciazowe powloli..
Dziewczyny.. Dopadla mnie biegunka:/ co w ciazy na biegunke?? Nie mam pojecia co dzisiaj zjadlam...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Ja tez moge dolaczyc do fejsbookowej grupy. Dziewczyny polecicie cos na poprawe morfologii? Spada mi w dol jeszcze jest w normach ale gin pow mi ze moglaby byc lepsza wiem ze buraki pomagaja niestety jak ostatnio probowalam zjesc to prawie zwrocilam je na talerz :(

O losie!!!! Igusiad.... Nie wierze... Trzymaj sie mocno!!!! Myślałam, ze na tym etapie zegnanie Maluszków mamy za soba; ( sciskamy
...

Ja już w swoje jeansy tez nie wchodzę.. Luźne spodenki ale glownie legginsy i sukienki.. Musze sie wybrac do sklepu bo, spodnie ciazowe powloli..
Dziewczyny.. Dopadla mnie biegunka:/ co w ciazy na biegunke?? Nie mam pojecia co dzisiaj zjadlam...

z naturalnych sposobów to chyba rozgotowany ryż, siemie lniane, mówią, że gorzka czekolada też pomaga... sucharki/krakersy to coś co mi podawała mama zawsze za dzieciaka i niesłodzona herbata... nie wiem jak sprawa się ma z węglem lekarskim ale chyba powinien byc bezpieczny... no i duzo plynow przyjmuj zebys sie nie odwodnila...

reklama
Do góry