reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Nie nie. Moj lekarz prowadzacy ciążę jest super! To relacje i teksty lekarza, ktory mnie badał na kontroli w zusie.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Nie nie. Moj lekarz prowadzacy ciążę jest super! To relacje i teksty lekarza, ktory mnie badał na kontroli w zusie.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
O fuck już skojarzylam...!!!!

3jgxsek2cju1kis7.png

Dziewczyny oglądałam i czytałam już o wszystkich możliwych wozkach i fotelikach i raczej juz wybralam :) nie mieszkam w miescie wiec szukalam wozka ktory pokona trudne drogi bo często z mezem po takich spacerujemy: polna, lesna, piskowa, jakies nierówności itp. Wybralam roan marita prestige 2w1 gondola i spacerowka a fotelik maxi cosi citi 2016 ktory ma mozliwosc wpiecia do wozka, spr testy i jest ok. Przeczytałam chyba wszystkie opinie na necie. Za wszystko wyjdzie niecale 2 tys. Nie chcialam wydawac jakichś chorych sum. To moj pierwszy dzidzius, nie liczac dwoch aniolkow w niebie więc na chwilę obecną wybrałam taki zestaw ☺ co myślicie???

Dziewczyny oglądałam i czytałam już o wszystkich możliwych wozkach i fotelikach i raczej juz wybralam :) nie mieszkam w miescie wiec szukalam wozka ktory pokona trudne drogi bo często z mezem po takich spacerujemy: polna, lesna, piskowa, jakies nierówności itp. Wybralam roan marita prestige 2w1 gondola i spacerowka a fotelik maxi cosi citi 2016 ktory ma mozliwosc wpiecia do wozka, spr testy i jest ok. Przeczytałam chyba wszystkie opinie na necie. Za wszystko wyjdzie niecale 2 tys. Nie chcialam wydawac jakichś chorych sum. To moj pierwszy dzidzius, nie liczac dwoch aniolkow w niebie więc na chwilę obecną wybrałam taki zestaw [emoji5] co myślicie???
Później dokładnie lukne na necie jak wygląda ale to jest ten chyba z tych dużych kół tak ? 4 jednakowe duze koła prawie jak retro ??

3jgxsek2cju1kis7.png

powiem tak jak masz duży bagażnik w samochodzie to oki , jeśli chodzi o jakieś podróże to trzeba spakować inne rzeczy a przy dziecku jest tego sporo, ja kupialm w wózek w komisie bo uważam ze szkoda kasy i tak za parę miesięcy dziecko wskakuje do parasolki i tutaj wolałam sobie wybrać fajniejsze ale to moje zdanie [emoji1]

Dziewczyny oglądałam i czytałam już o wszystkich możliwych wozkach i fotelikach i raczej juz wybralam :) nie mieszkam w miescie wiec szukalam wozka ktory pokona trudne drogi bo często z mezem po takich spacerujemy: polna, lesna, piskowa, jakies nierówności itp. Wybralam roan marita prestige 2w1 gondola i spacerowka a fotelik maxi cosi citi 2016 ktory ma mozliwosc wpiecia do wozka, spr testy i jest ok. Przeczytałam chyba wszystkie opinie na necie. Za wszystko wyjdzie niecale 2 tys. Nie chcialam wydawac jakichś chorych sum. To moj pierwszy dzidzius, nie liczac dwoch aniolkow w niebie więc na chwilę obecną wybrałam taki zestaw ☺ co myślicie???

Jeśli oglądałaś tylko na necie to radzę sprawdzić w sklepie. Czasami myślisz to jest ten a później w praktyce coś ci przeszkadza (np. za wysoki, za niski, kosz na zakupy niepraktyczny). Radzę obejrzeć na "żywo". Ja uważam że nie ma wózków idealnych, ale są takie do przyjęcia. Mój np. miał mała gondolę a jak zmieniłam góre na spacerówkę to nie mogłam prawie nic włożyć do kosza pod spodem. Mimo to uważam że był fajny. Skrętne, duże koła, świetna spacerówka z ogromnym daszkiem. Wygodny wózek do jeżdżenia dla mamy i dziecka. Teraz też go będę używała, no przynajmniej gondoli. Będzie ciepło, nie trzeba będzie ubierać w kombinezon i maluch się zmieści. A jeśli spacerówka nadal będzie na chodzie (na razie korzysta inne dziecko) to będziemy jeździć i nią. Mieliśmy TAKO Jumper X.

powiem tak jak masz duży bagażnik w samochodzie to oki , jeśli chodzi o jakieś podróże to trzeba spakować inne rzeczy a przy dziecku jest tego sporo, ja kupialm w wózek w komisie bo uważam ze szkoda kasy i tak za parę miesięcy dziecko wskakuje do parasolki i tutaj wolałam sobie wybrać fajniejsze ale to moje zdanie [emoji1]

Podrozy raczej nie planujemy bo wszedzie mamy blisko, a do bagaznika raczej wejdzie :) trafimy na okres wiosenno letni i na pewno będziemy duzo spcerowac a nie chciałabym wozka ktory ciągle się zakpuje albo nie daje rady na gorszym terenie:) do miasta taka polna droga mam zaledwie 1,5 km więc sama przyjemność zeby sie przejść:)

reklama

Oj masz rację. My woziliśmy gondolę na przednim siedzeniu. Wózki z dużymi, pompowanymi kołami ledwo mieszczą się w bagażniku.

Do góry