Jeżeli chodzi o fotelik to polecam bloga osiemgwiazdek, testy ADAC nie są wcale dobrym wyznacznikiem, jak poczytasz zrozumiesz o co chodzi. My synka będziemy wozić do 4rż tyłem do kierunku jazdy
Dokładnie jest problem z pakowanie dużych wózków, mieliśmy przy synku duży i ledwo miescilismy do dużego samochodu w bagażniku. Tylko my często podróżujemy
Najlepiej znaleźć gdzieś koło siebie hurtownie z wózkami. Wybór jest ogromny. My wzięliśmy wózek 2w1 i już więcej tego błędu nie popelnie
gondola była super i duża, wózek fajny do prowadzenia. Za to spacerówka porażka w każdej kwestii.. Teraz będziemy kupować oddzielnie gondole (wg. Mnie używaną bo znowu maks 5 miesięcy i będziemy się przenosić) i późniejsze spacerówke i będzie to na pewno Baby Jogger City Mini GT. Mamy ja teraz i oprócz tego że nie można ustawić siedziska na maksa siedzaco to jest idealna
. Wg. Mnie lepiej zainwestować w dobra spacerówke i dobra gondole używana niż zestawy 2w1. Chyba nie znam nikogo kto byłby zadowolony ze spacerówki z zestawu