April7
Fanka BB :)
No właśnie mnie leci jakoś wolno...Nie zauważyłyście, że w ciąży tygodnie lecą jak szalone? [emoji16] Dopiero był 6tc a już jest 10 [emoji23] Chyba, że tylko mi tak leci czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie mnie leci jakoś wolno...Nie zauważyłyście, że w ciąży tygodnie lecą jak szalone? [emoji16] Dopiero był 6tc a już jest 10 [emoji23] Chyba, że tylko mi tak leci czas
Mi tez chciałabym byc juz w 2 trymestrzeNo właśnie mnie leci jakoś wolno...
No tak. A jak to u Was jest. Jedziecie do szpitala zeby sprawdzić czy wszystko ok nie? I wszystko ok jest. To chca Was zostawić w szpitalu? Czy odsyłają do domu? Bo u mnie jest tak ze nawet jakbym powiedziała ze objawy mi minely to i tak by mnie zostawili w szpitalu na 3 dni. Cokolwiek bym powiedziała to i tak 3 dni w szpitalu... A jak raz odmówiłam bo miałam za 3 dni wizytę u lekarza na ktora czekałam naprawde dlugo to się nadarli ze to nie przychodnia...
A jak pierwszy raz zostalam w szpitalu bo zaczelam plamic to nie robili nic nawet usg nie miałam. Tylko luteine jadlam
No właśnie mnie leci jakoś wolno...
Ja nie czuję się skrepowana przy mezu i też chce żeby był przy porodzie. Chodziło mi głownie o dr o badanie dopochwowe a nie o to że wstydzę się męża bo to by było raczej dziwne...W sumie zależy jak do tego oboje podchodzicie. Moj maz od początku ciąży z córka wchodził na każde badanie, nawet był jak mnie lekarka badała na fotelu. Był także przy porodzie do samego końca. Czujemy sie bardzo swobodnie w swoim towarzystwie i jakos nigdy nie byłam przy nim skrępowana. Teraz niestety ma duzo pracy a ja chodzę do lekarza w godzinach porannych wiec nie moze mi towarzyszyć.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie czuję się skrepowana przy mezu i też chce żeby był przy porodzie. Chodziło mi głownie o dr o badanie dopochwowe a nie o to że wstydzę się męża bo to by było raczej dziwne...
Ja zawsze kroje w piorka cebule do słoika (ile tam chce) apotem zasypuje cukrem tak na oko żeby w miare wszystko pokryl. Można też zamiast cukru uzyc miodu.ma któras z Was moze sprawdzone proporcje na syrop z cebuli? w sumie nigdy go sama nie robilam... jedynie mam w pamięci ze babcia mi taki robila w dziecinstwie...
Tak zrobię
Ja odpukac nie mam takich boli, w zasadzie to raczej żadnych i to tez mnie martwi. Jestem w 11 tygCzy któraś z was ma jeszcze takie nole jak na okres? Dziś od pol godz boli dosyc mocno. Juz sie denerwuje :/
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom