Sylwia9
Fanka BB :)
Ale to można tak chodzić z taką ciąża obumarla?? MasakraaaaaaaO Boże... Biedna dziewczyna.
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to można tak chodzić z taką ciąża obumarla?? MasakraaaaaaaO Boże... Biedna dziewczyna.
Nie wiem naprawde... Moja siostra poroniła i nie wiedziala. Maleństwo sie prawie wchloneloAle to można tak chodzić z taką ciąża obumarla?? Masakraaaaaaa
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba troche wcześnie ale jesli to Twoja druga ciaza to juz niedługo moze się będziesz cieszyla ruchami ja w pierwszej ciazy poczułam ruchy w 17 tyg wiec teraz moze poczuje szybciej bardzo na to czekam bo to najmilsze uczucie w calej ciazyUsg genetyczne mam 11.10 trochę długo nie mogę się doczekać. ...będzie to 12tc 2d mdłości raz mijają raz jest ich więcej. ... od kilku dni zdarzyło mi się 3 razy takie ruch w brzuchu ... jelita czy coś. ... aż podskoczylam; ) wiem wiem za wcześnie aczkolwiek mile uczucie mimo że to zapewne jelita i dość ciekawe chciałabym juz pomal zacząć szał wyprawkowy ... ale mąż prosi bym poczekała i wiem ze ma rację jutro badania a w poniedzialek wizyta i gin nie mogę się doczekać aż zobaczę maluszka
Hej, nie trzeba być w pup żeby dostać tego tysiaka.Na czczo trzeba byc, jesli w badaniach jest tez glukoza.
Do morfologii nie trzeba i tych wszystkich hivow, rozyczek tez nie. Mozna zjesc lekkie sniadanie. Mozna wypic wode, ale bez przesady, ze litr na raz, bo mozna rozrzedzic krew
Na necie sa mieszane opinie co do tsh. Moj endokrynolog w poprzedniej ciazy mowil, ze moge jesc lekkie śniadanie.
Co do pobierania moczu powinno sie najpierw umyć, wytrzec, troche siknac i pobrać mocz ze środkowego strumienia. Kolo cewki po nocy czesto sa fizjologiczne bakterie. Jak sie nie umyje, to czesto ze sluzem wpadają do probki i falszuja wynik.
Lucy - strasznie mi przykro :/ Ja tez jestem bez dochodu... Zapisz się do PUP. Po urodzeniu dziecka bedzie przyslugiwac Ci kosiniakowe 1000 zl miesiecznie przez rok.
Kroisz dużą cebule w dużą kostkę i zasypujesz cukrem. Sporo tego cukru tak żeby każda kostka była w nim otoczona. I w sloik.ma któras z Was moze sprawdzone proporcje na syrop z cebuli? w sumie nigdy go sama nie robilam... jedynie mam w pamięci ze babcia mi taki robila w dziecinstwie...
Ja odpukac nie mam takich boli, w zasadzie to raczej żadnych i to tez mnie martwi. Jestem w 11 tyg