reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Ja wczoraj o 23 dostałam ataku głodu i oczywiście zjadłam a później miałam wyrzuty sumienia. Dziewczyny, macie jakieś pomysły co jeść w nocy żeby nie było zbyt ciężko i bez wyrzutów sumienia? :)

Jeśli chodzi o testy PAPPA to ja ich raczej robić nie będę. W statystykę nie wierzę i dla mnie to takie trochę wróżenie z fusów. co innego test Nifty ale ten z kolei kosztuje ponad 2 tys. Ogólnie dla mnie najważniejsze będzie usg w 13 tygodniu bo to dokładne badania i na tym będę się opierać.

Ja będę spokojniejsza jak juz będę w 13tc. Teraz to siedzę jak na tykającej bombie :/ ledwo poczuje ze mam bardziej wilgotno w majtkach to od razu biegnę do toalety spr czy wszystko ok :/
Co do dolegliwości to muli mnie lekko cały czas, piersi nie bolą tak bardzo ale są obrzmiałe (normalnie jakbym miała silikony hehe)

Czy któraś z Was zastanawiała sie nad testem PAPPA?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robiłam w pierwszej ciąży było wszystko oki teraz nie robie.
kolejną wizytę mam 23 września i 26 usg genetyczne ciekawe czy coś juz będzie wiadomo odnośnie płci[emoji7]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Ja też jeszcze się mecze z Mdłościami , troszkę ustępują ale dalej są męczące .

Ja to mam ostatnio rożne sny ale nawet ciąża mi się nie śnij, ja muszę zrobić badania ,miałam iść jutro ale mam chorego przedszkolaka w domu , natomiast mam już datę genetycznych 24.09 już się doczekać nie mogę , to będzie 12tc 5d ciekawe czy będzie widać czy chłopiec czy dziewczynka .

Widzę że rozmawiałyście o imionach , u nas jak będzie chłopiec to Adaś -Dariusz po dziadkach , a dziewczynka Klaudia - Jadwiga

Trzymam &&& za wizyty

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie się dziś śniło że mowimy moim rodzicom o ciąży. Jeszcze nic nie wiedzą i chcemy im dopiero powiedzieć po kolejnej wizycie.
Dziś rano mialam okropne mdłości i bardzo mi sie nie chcialo isc do pracy:/

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja cała noc spędziłam w szpitalu bo tak mnie wymioty rozlozyly z maluszkiem wszystko dobrze tylko mnie musieli troche podreperowac dostałam dwie kroplowki jedna z jedzonkiem druga z elektrolitami i torecan. Najgorsze ze lekarz powiedzial ze moge tak czuć sie nawet do 16 tygodnia..ech.

Do góry