reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Ja wczoraj o 23 dostałam ataku głodu i oczywiście zjadłam a później miałam wyrzuty sumienia. Dziewczyny, macie jakieś pomysły co jeść w nocy żeby nie było zbyt ciężko i bez wyrzutów sumienia? :)

Jeśli chodzi o testy PAPPA to ja ich raczej robić nie będę. W statystykę nie wierzę i dla mnie to takie trochę wróżenie z fusów. co innego test Nifty ale ten z kolei kosztuje ponad 2 tys. Ogólnie dla mnie najważniejsze będzie usg w 13 tygodniu bo to dokładne badania i na tym będę się opierać.

Ja będę spokojniejsza jak juz będę w 13tc. Teraz to siedzę jak na tykającej bombie :/ ledwo poczuje ze mam bardziej wilgotno w majtkach to od razu biegnę do toalety spr czy wszystko ok :/
Co do dolegliwości to muli mnie lekko cały czas, piersi nie bolą tak bardzo ale są obrzmiałe (normalnie jakbym miała silikony hehe)

Czy któraś z Was zastanawiała sie nad testem PAPPA?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robiłam w pierwszej ciąży było wszystko oki teraz nie robie.
kolejną wizytę mam 23 września i 26 usg genetyczne ciekawe czy coś juz będzie wiadomo odnośnie płci[emoji7]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Ja też jeszcze się mecze z Mdłościami , troszkę ustępują ale dalej są męczące .

Ja to mam ostatnio rożne sny ale nawet ciąża mi się nie śnij, ja muszę zrobić badania ,miałam iść jutro ale mam chorego przedszkolaka w domu , natomiast mam już datę genetycznych 24.09 już się doczekać nie mogę , to będzie 12tc 5d ciekawe czy będzie widać czy chłopiec czy dziewczynka .

Widzę że rozmawiałyście o imionach , u nas jak będzie chłopiec to Adaś -Dariusz po dziadkach , a dziewczynka Klaudia - Jadwiga

Trzymam &&& za wizyty

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie się dziś śniło że mowimy moim rodzicom o ciąży. Jeszcze nic nie wiedzą i chcemy im dopiero powiedzieć po kolejnej wizycie.
Dziś rano mialam okropne mdłości i bardzo mi sie nie chcialo isc do pracy:/

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja cała noc spędziłam w szpitalu bo tak mnie wymioty rozlozyly z maluszkiem wszystko dobrze tylko mnie musieli troche podreperowac dostałam dwie kroplowki jedna z jedzonkiem druga z elektrolitami i torecan. Najgorsze ze lekarz powiedzial ze moge tak czuć sie nawet do 16 tygodnia..ech.

Do góry