reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
eee toaj stara do WAs jestem;p jooo_asia ja mialam tez koszmary.. budziłam sie co chwile, teraz troche przestały..
Czy jest tu jakas mama, ktora ma problemy z kregoslupem? U mnie juz zaczely sie problemy... Przed ciążą radziłam sobie kontrola wagi cwiczeniami, niestety kazdy 1 kg wiecej wiąże sie z bólem.. Na razie zostaje mi basen..

Witam,

mnie dopadła rwa kulszowa tydzień przed tym jak dowiedziałam się o ciąży.
Musiałam zrezygnować z rtg kręgosłupa oraz leków bo zaszkodzą dziecku... Na dodatek nie wiem czy będę mogła chodzić na basen, ponieważ mam ciążę wysokiego ryzyka...
Ale... Chociaż to nieplanowane to fakt, ze jednak udało mi sie zajść w ciąże sprawia, ze mam uśmiech na buzi przez cały dzień. ;)
Trzymajcie kciuki dziewczyny bo wizytę mam dopiero 14.09 a na ostatniej jeszcze nie było słychać serduszka... Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.. ;)
P.s. Mam 30 lat i to moja pierwsza ciąża więc mega mega mega to przeżywam :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam,

Musiałam zrezygnować z rtg kręgosłupa oraz leków bo zaszkodzą dziecku... Na dodatek nie wiem czy będę mogła chodzić na basen, ponieważ mam ciążę wysokiego ryzyka...
Ale... Chociaż to nieplanowane to fakt, ze jednak udało mi sie zajść w ciąże sprawia, ze mam uśmiech na buzi przez cały dzień. ;)
Trzymajcie kciuki dziewczyny bo wizytę mam dopiero 14.09 a na ostatniej jeszcze nie było słychać serduszka... Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.. ;)

Trzymamy kciuuukiii! [emoji4] Dużo zdrówka! [emoji106]

Witam,

Trzymamy :) Ja mam 2 dni później i też się stresuję. Ja też mam napady głodu albo rano albo po południu, a przez resztę dnia mogłabym nic nie jeść. I jak narazie 2kg na minusie ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Oj ja nie mam żadnych objawów poza lekko bolącymi piersiami (wcześniej bolały mocniej ale juz przestały) i zmęczeniem. I jak bierze mnie głód to faktycznie czuję ssanie :p a tak to czuję się o dziwo bardzo dobrze.

Podłączam się do pytania o chemię- czeka mnie dziś sprzątanie domu i zastanawiam się czy mi wolno czy oddelegować moją drugą połówkę :D

Jak wszystko bedzie dobrze to zdążę urodzić przed 27 urodzinami. Do tej pory zawsze stalo cos na drodze a lubie miec wszystko pod kontrolą ;) dopiero niedawno sie zorientowalam ze jestem juz blizej 30 niz 20 ;) a mlodsza juz nie będę:)

Oj ja nie mam żadnych objawów poza lekko bolącymi piersiami (wcześniej bolały mocniej ale juz przestały) i zmęczeniem. I jak bierze mnie głód to faktycznie czuję ssanie :p a tak to czuję się o dziwo bardzo dobrze.

Podłączam się do pytania o chemię- czeka mnie dziś sprzątanie domu i zastanawiam się czy mi wolno czy oddelegować moją drugą połówkę :D

U mnie mąż się tym zajmuje żebym nie wdychala tych oparow ☺

reklama
Ja sprzątam normalnie ale domestos używam wyłącznie do toalety wiec to ewentualne wdychanie jest minimalne. Ja w tym roku, w październiku skończę 27 lat :)
Tynka, czasem kłuje ale raczej zapominam o tym i nawet nie umiem powiedzieć kiedy miałam taki epizod, nie przejmuj się bardzo, pamiętaj, że każdego dnia nasza budowa się zmienia, a to czujemy.

Do góry