reklama
April7
Fanka BB :)
Ja jutro kolejna wizyta bo na pierwszej było za szybko na serduszko Jutro 7t4d stres przeszedł. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze jak w pierwszej ciąży Wizyta dopiero na 19 więc się zanudze chyba po pracy[emoji14]
Z jednej strony nie ma stresu z drugiej boję się tej wizyty moja Sąsiadka dokładnie w 7 tc poronila bo serduszko przestało bić, ale przecież u mnie może być wszystko w porządku prawda?
Nie ma się co sugerować. Na pewno wszystko będzie dobrze
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
ja też dziewczyny się stresuje, u mnie podobnie każda wizyta w toalecie to spojrzenie w dół i potem nastepuje odtechniecie z ulga... z drugiej strony jak przestaje mnie cos bolec - tu chodzi m.in o piersi to tez sie przejmuje czy aby wszystko w porządku... będe życ w takim stresie aż do nastepnej wizyty, ktora mam 14.09 ale znajac siebie a jestem panikarą co nie miara to potem sobie i tak cos wymysle ;/ wiem,ze to nie wplywa pozytywnie na kruszynke ale nie umiem byc spokojna eh...
hej ja stresuję się tak samo jak Ty niestety :/ ale musimy być dobrej myśli. I widzę, że obie będziemy dość młodymi mamami mam tyle samo lat co Tyja też dziewczyny się stresuje, u mnie podobnie każda wizyta w toalecie to spojrzenie w dół i potem nastepuje odtechniecie z ulga... z drugiej strony jak przestaje mnie cos bolec - tu chodzi m.in o piersi to tez sie przejmuje czy aby wszystko w porządku... będe życ w takim stresie aż do nastepnej wizyty, ktora mam 14.09 ale znajac siebie a jestem panikarą co nie miara to potem sobie i tak cos wymysle ;/ wiem,ze to nie wplywa pozytywnie na kruszynke ale nie umiem byc spokojna eh...
jooo_asia
piona ! i jak się czujesz jako przyszła młoda mamusia? na kiedy masz termin?
jooo_asia
Na razie to do mnie nie dochodzi, że za kilka miesięcy będę mamą [emoji16] Ale z czasem jak brzuszek zacznie rosnąć to będzie inaczej [emoji4] Termin mam wstępnie jakoś 12 kwietnia, we wtorek będę u ginekologa to już dowiem się więcej a z Tobą jak tam jest? [emoji3]piona ! i jak się czujesz jako przyszła młoda mamusia? na kiedy masz termin?
do mnie też to jeszcze do końca nie dochodzi ja mam termin na 4 kwietnia, ale zobaczymy jak to będzie a kolejną wizytę mam dopiero za 1,5 tygodnia. Najbardziej nie mogę się doczekać kiedy będzie wiadomo czy dziewczynka czy chłopiec
reklama
beaciaaa
Ile macie lat tak z ciekawości, w ciąży z synem nie byłam najmłodsza na grupie ale tu patrzę chyba jednak będę
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom