reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Witam, czy mogę się przytulić do tej grupy? : ) Jestem mamą 3 letniego synka aktualnie oczekujemy drugiego dzieciątka ( niestety nie znam jeszcze dokładnej daty porodu oraz tygodnia ciąży ) ponieważ wizytę mam po weekendzie.Gratuluję wszystkim kwietnióweczką

reklama
Niestety, nie dam rady nadrobić 196 str, tego co napisałyście chociaż nie ukrywam że jestem ciekawa : )

Pierwszą ciąże przeżyłam nie ciekawie - poronienie
Druga ciąża przeleżana do połowy i mój przyjaciel to - kibelek jego najczęściej widywałam (wymioty )
Teraz jest trzecia ciąża, bardzo mnie swędzą piersi, ogólnie czuję się bardzo dobrze jedynie jak się napracuję to kręgosłup boli i troszke w kroczu ...
Pewnie już pisałyście o swoich dolegliwościach.
Mam pytanie : Jak u was ze współżyciem ? Kochacie sie ?

Dziewczyny trzymam kciuki aby te plamienia minęły. .;*

Kolejna wizytę usg u lekarza prywatnego ktory mi pomogl w zajsciu jakkolwiek to brzmj mam we wtorek 06.09 to będzie początek 8 tyg wg ostatniej mies.
Zawroty głowy nareszcie minęły. . Nudności są ale jak coś przekasze to jest ok ;) wiec wróciłam troxhe do siebie
usg genetyczne 1 trymestru mam na początku października juz umówione ze skierowaniem ;)
lekarz co 4 tyg kazał mi przychodzić i zawsze mam zrobić wyniki moczu i krwi... ;)
Oho, to czyli obie będziemy zaglądać do maluszków 6go, super [emoji3]

Witam, czy mogę się przytulić do tej grupy? : ) Jestem mamą 3 letniego synka aktualnie oczekujemy drugiego dzieciątka ( niestety nie znam jeszcze dokładnej daty porodu oraz tygodnia ciąży ) ponieważ wizytę mam po weekendzie.Gratuluję wszystkim kwietnióweczką
Hej hej! [emoji113] A mniej więcej w którym tc jesteś? [emoji4]

Niestety, nie dam rady nadrobić 196 str, tego co napisałyście chociaż nie ukrywam że jestem ciekawa : )

Pierwszą ciąże przeżyłam nie ciekawie - poronienie
Druga ciąża przeleżana do połowy i mój przyjaciel to - kibelek jego najczęściej widywałam (wymioty )
Teraz jest trzecia ciąża, bardzo mnie swędzą piersi, ogólnie czuję się bardzo dobrze jedynie jak się napracuję to kręgosłup boli i troszke w kroczu ...
Pewnie już pisałyście o swoich dolegliwościach.
Mam pytanie : Jak u was ze współżyciem ? Kochacie sie ?
Szczerze mówiąc ja się boję... [emoji85] tyle się słyszy o tych plamieniach po [emoji50] no, ale jak na razie jest ok [emoji4]

Aal - uwierz, ze naprawde nie mialabys watpliwosci co do poronienia jednego z zarodków. Raz poronilam pęcherzyk ok. 4 mm, raz zarodek ok. 7 mm. W ciazy z synkiem plamilam 5 tygodni. Czuc i widac roznice. Nie da sie miec wątpliwości :(

Tak powtarzasz, ze jestes z branzy medycznej. A co to znaczy? Ciekawa jestem. Medycyna byla moim marzeniem, ale wybrany kierunek w LO nie dal mi mozliwosci zdawania matury z biologii...

Nie robiłam żadnej Bety itp jedynie test ciążowy ...
Wyliczałam sobie na kalkulatorach online i wychodzi 6 tydzien . Ale czy one mówią prawdę wszystko się okaże po weekendzie : )

Wierzę że każda z nas się boi, każda z nas chodzi do łazienki i patrzy czy jest wszystko okej. Nie wiem czy łatwiej mają te które poroniły i wiedzą czym to się ma czy te które nie są niczego świadome i każdy ból kręgosłupa brzucha przyprawia ich o mdłości.

Jestem tego zdania że co ma być to będzie. Niestety nie mamy na to wpływu wiadomo że każdy by chciał jak najlepiej ale niestety nie których rzeczy nie da sie przeskoczyć.Oczywiście nie nastawiajmy się negatywnie : ) to nie o to tu chodzi : ) Idę gotować obiad ;p

reklama
Minimum anonimowości chce zachować także nie chce wchodzić w szczegóły :)
A maturę można zdawać taką jak się złoży deklaracje, niezależnie od klasy do jakiej się chodziło:) mam nawet koleżankę lekarza która na medycynę zdała po szkole baletowej :) także chcieć to znaleźć sposób i móc :D

Ja jednak dziś nic nie będę mieć robione nawet usg tylko mam leżeć :)

Do góry