reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Myślę, że umiarkowanie, ale często. No przecież podglądanie maluszka, że wszystko ok uspokaja mamy. A spokojne mamy to spokojna ciąża i komfort dla maleństwa.

A moj lekarz powiedzial, ze lepiej robić czesciej USG bo na biazaco wiadomo czy wszystko ok... Hmm

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
No ja wlasnie na internecie czytalam ze nie jest szkodliwe ale wiadomo internety prawdy nie mowia do konca. Ja mam usg robione co 2 tyg lekarka sprawdza czy malenstwo rosnie i czy serduszko bije :) ja tez jestem spokojniejsza ze wszystko gra

Dostalam od mojego gina do 2x luteiny jeszcze 2x duphaston. Gin nie zrobil mi usg, bo 3 dni temu robił i o ile co te 2 tyg robi, tak teraz za szybko by bylo.

reklama
Do góry