reklama
byłam 2 dni temu u ginekologa i powiedziała mi, że jestem w 6 tyg, termin na 4 kwietnia tylko jedna rzecz mnie niepokoi, pęcherzyk ma tylko 5,5 mm .. nie jest przypadkiem za mały jak na ten tydzień? jestem na Luteinie, bo ciąza jest zagrożona(raz już poroniłam)
Cyntia85
Fanka BB :)
Witam
Mam jednego szkraba z października 2014 r. Teraz termin wychodzi mi na 17 kwietnia Zaliczyłam już wizytę u gina po leki ze względu na wcześniejsze 2 poronienia (luteina i Acard, ale Acardu w sumie nie biorę, bo dalej karmię synka ).
Przyznam Wam, że nie pamiętam za bardzo objawów z synkowej ciąży... Jak się czujecie? Ze strony brzucha parę razy czułam nabrzmienie, a teraz nic i trochę mnie to stresuje...
Mam jednego szkraba z października 2014 r. Teraz termin wychodzi mi na 17 kwietnia Zaliczyłam już wizytę u gina po leki ze względu na wcześniejsze 2 poronienia (luteina i Acard, ale Acardu w sumie nie biorę, bo dalej karmię synka ).
Przyznam Wam, że nie pamiętam za bardzo objawów z synkowej ciąży... Jak się czujecie? Ze strony brzucha parę razy czułam nabrzmienie, a teraz nic i trochę mnie to stresuje...
Cyntia85
Maes - dziwny ten Twój gin, tak z lekka niekompetentny... :/ Jak gin nie umie okreslic wieku ciazy. Po pierwsze na bank nie 5 tydzien, bo serduszko zaczyna bic 28 dni od zaplodnienia - 6/7
W poprzedniej ciąży L4 dostałam w 5 tc.
Teraz poszlam do lekarza po leki (luteina) i w 4 tyg 4 dniu byl widoczny pecherzyk, ale na oko (za slaby sprzet, by zmierzyc) wedlug lekarki tak na 4 tydz. Wiec stres mam okropny...
Do mojego gina jestem zapisana na 29 sierpnia.
Teraz poszlam do lekarza po leki (luteina) i w 4 tyg 4 dniu byl widoczny pecherzyk, ale na oko (za slaby sprzet, by zmierzyc) wedlug lekarki tak na 4 tydz. Wiec stres mam okropny...
Spokojnie u mnie też nie widać jeszcze zarodka. Przeważnie widać dopiero gdy pecherzyk ma ok 20 mm. Ja na pierwszym usg byłam ponad tydzień temu i miało 2.8 mm a już tydzień później ze względu na bole pecherzyk ma 1.8 cm a zarodka jeszxze nie widać. .. za szybko chodzimy do lekarza i stad ten stres. ..
maes
Zaciekawiona BB
Maes - dziwny ten Twój gin, tak z lekka niekompetentny... :/ Jak gin nie umie okreslic wieku ciazy. Po pierwsze na bank nie 5 tydzien, bo serduszko zaczyna bic 28 dni od zaplodnienia - 6/7
Tez mnie bardzo dziwi jego podejście. Niestety nie jest to "moj" gin do którego zawsze chodzę, ponieważ przez 4 msc jestem poza miejsce zamieszkania. Dopiero wracam we wrzesniu i wtedy bede mogła pójść do lekarza, któremu w pełni ufam po 2 badaniach stwierdził, ze sie "pogubił", który to tydzień i dopiero za 2 tygodnie powie mi dokładnie datę porodu co do dnia, określając po wielkości dziecka na moje pytanie, który to tydz odpowiedział, ze 5. Dla mnie tez jest to dziwne chociaz przyznam, ze wszystko wskazuje na to, ze 5/6 ten gin jest wyjątkowo małomówny co mnie bardzo irytuje, ale ma najlepsze opinie pod względem "profesjonalizmu" i kogo sie nie pytam, na terenie polecają tylko jego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Sylwia9
Maes bez kitu dziwny lekarz. Przecież mógł wstępnie określić tc z om. Dobrze że nie długo wracasz do domku i pojdziesz do swojego lekarza.
Ja też chcę zmienić swoją gin, prowadziła mi ciążę z córką ale nie zbyt bylam z niej zadowolona, nie to że się płaci za wizytę 130zl to jeszcze trwają może z 5 minut.
Ja też chcę zmienić swoją gin, prowadziła mi ciążę z córką ale nie zbyt bylam z niej zadowolona, nie to że się płaci za wizytę 130zl to jeszcze trwają może z 5 minut.