reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

U mnie 6t5d i brzuch zaczyna mi się też pokazywać, z synem w poprzedniej ciąży taki miałam koniec 4 miesiąca..
U mnie z waga kiepsko startuje z większej o 8 kg niż poprzednio, wolałabym więcej niż 8 kg nie przytyć ale nie wiem czy mi się to uda.. Ogólnie po wakacjach byłam umówiona do dietetyka bo przez ostatni rok przytyłam te 8 kg i pochodziłam do różnych diet sama przez co miałam efekt jojo + zawsze z 1kg więcej niż przed dietą. Teraz stwierdziłam że bez sensu dietetyk że względu na to że mdli mnie na niektóre rzeczy i ciężko byłoby mi utrzymać dietę od dietetyka... Staram się jakoś sama kontrolować

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
OMG nie pojechałam na badania. .. o 5.30 pobudka i głód mdłości. .. niestety nie mogłam się dziś powstrzymać bo gdybym nie zjadła to by mnie mdlilo a do luxmed mam 20km. Odpuszczam dziś pojadę i płatne zrobię u siebie na wsi ;)jak nie będę musiała jeść śniadania hehe. ;) byle do 12.40 i usg ;)
Czy wy też tak czasem macie ze dopóki nie zjecie to was mdli słabo i wogole?;)

Nie martw się ją też mam wagę większą niż bym chciała ;) ale po porodzie mam obiecane dla samej siebie siłownia i dieta ;) nie chce być chodakowska ale będzie z pewnością co zrzucać ;w pierwszej ciąży przytyłam 12kg ;)
U mnie 6t5d i brzuch zaczyna mi się też pokazywać, z synem w poprzedniej ciąży taki miałam koniec 4 miesiąca..
U mnie z waga kiepsko startuje z większej o 8 kg niż poprzednio, wolałabym więcej niż 8 kg nie przytyć ale nie wiem czy mi się to uda.. Ogólnie po wakacjach byłam umówiona do dietetyka bo przez ostatni rok przytyłam te 8 kg i pochodziłam do różnych diet sama przez co miałam efekt jojo + zawsze z 1kg więcej niż przed dietą. Teraz stwierdziłam że bez sensu dietetyk że względu na to że mdli mnie na niektóre rzeczy i ciężko byłoby mi utrzymać dietę od dietetyka... Staram się jakoś sama kontrolować

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

OMG nie pojechałam na badania. .. o 5.30 pobudka i głód mdłości. .. niestety nie mogłam się dziś powstrzymać bo gdybym nie zjadła to by mnie mdlilo a do luxmed mam 20km. Odpuszczam dziś pojadę i płatne zrobię u siebie na wsi ;)jak nie będę musiała jeść śniadania hehe. ;) byle do 12.40 i usg ;)
Czy wy też tak czasem macie ze dopóki nie zjecie to was mdli słabo i wogole?;)
Myślałam, że tylko ja tak mam [emoji23] Tylko sie obudze i już czuję głód, muszę szybko coś zjeść, bo tak jak mówisz robi mi się słabo [emoji32]

Polenka tez tak mam ze musze rano zjeść śniadanie i czy jestem w ciąży czy nie tak mam bo mi zaraz słabo, w pierwszej ciąży przytyłam 13 kg i teraz nie chce przytyć więcej bo juz wyglądam jak beka.
Posłucham lekarki chyba wie co mi przepisała mam nadzieje ze nie jakiś syf, jak to lekarka powiedziała ze morfologia mogłaby być lepsza.
Ja dziś siedzę w domu z mlodym idziemy do lekarki bo goraczkuje,katar,kaszel, żebym ja czegoś nie złapała

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

An-ia czyli z podobnego startujemy ciekawe czy się uda te max 12 :D
Ja niestety mam straszną tendencje do tycia, póki ćwiczę to ładnie się trzymam ale jak teraz odpuściłam plus te zaparcia no to chyba już mam jednak 1+ :dry:

Ja tez ucze sie jesc śniadan, szybko do, lodowki z otwartym jednym okiem hehe
Tez chce przytyć max 12kg tylko musze zainwestować w wage;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
A jak ze sprzątaniem u Was, dziewczyny? Sprzątacie tymi samymi środkami czystości co zawsze, czy jednak coś zmieniłyście? [emoji2] Właśnie brałam się za porządki i w sumie to nie wiem [emoji33]

Do góry