reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny ja jutro mam wizytę u lekarza ;) od 8 w przychodni full badania wszystkie i o 12.30 wizyta nie mogę się doczekać co by usłyszeć ze wszystko ok.... dziś mogłam sobie pospać popołudniu bo tak moja akrywna 4 latka nie da w ciągu dnia ;) heh
co mnie najbardziej zastanawia i nieco niepokoi to bardzo wzdety brzuch.... wyglądam jakbym była conajmniej w 5 miesiącu. ..;/ i twardnieje... ale gdzieś wyczytałam ze tak bywa... zobaczymy czy jest jedno pod serduszkiem czy dwójką ;) hcg przyrosta z potrójna siła hehe
Ooo... Co do wzdętego brzucha to mam to samo :) A jak sie najem to już w ogóle, 6 miesiąc [emoji23]

Dziewczyny ja jutro mam wizytę u lekarza ;) od 8 w przychodni full badania wszystkie i o 12.30 wizyta nie mogę się doczekać co by usłyszeć ze wszystko ok.... dziś mogłam sobie pospać popołudniu bo tak moja akrywna 4 latka nie da w ciągu dnia ;) heh
co mnie najbardziej zastanawia i nieco niepokoi to bardzo wzdety brzuch.... wyglądam jakbym była conajmniej w 5 miesiącu. ..;/ i twardnieje... ale gdzieś wyczytałam ze tak bywa... zobaczymy czy jest jedno pod serduszkiem czy dwójką ;) hcg przyrosta z potrójna siła hehe
Ja mam to samo [emoji5] powoli mnie spodnie uciskaja, ale to raczej nie brzuszek ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj wzdety brzuch mam od samego poczatku ....
Bylismy dzis na plazy nad oceanem :-) Corka uwielbia plaze. Tylko gorac straszny...
Czy piszac z telefonu mozna jakos cytowac czyjegos posta aby odpisac? Ja troche nieogarnieta jestem w tej aplikacji, nie moge tego znalezc.
Ja kolejna wizyte mam 19.09 a prenatalne 26.09.
Buziaki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj wzdety brzuch mam od samego poczatku ....
Bylismy dzis na plazy nad oceanem :-) Corka uwielbia plaze. Tylko gorac straszny...
Czy piszac z telefonu mozna jakos cytowac czyjegos posta aby odpisac? Ja troche nieogarnieta jestem w tej aplikacji, nie moge tego znalezc.
Ja kolejna wizyte mam 19.09 a prenatalne 26.09.
Buziaki

Chyba znalazlam :-)

Co do wzdęć to u mnie to samo. Aż w spodniach nie chodzę wcale bo zaraz mnie cisną i brzuch mnie boli. Muszę pomyśleć o "stylówkach" na powrót do pracy bo ja zazwyczaj w dżinsach śmigałam a tu teraz niezbyt dobrze się w nich czuję 2 godziny a co dopiero 8 wysiedzieć :)

cześć dziewczyny.... nieśmiało dołączam do Was:)
Termin z OM 9.04, ale z pierwszego usg 2.04 - Dzidzia jest o tydzień starsza niż na suwaczku, co oznacza, że jestem w 10 tygodniu ciąży:)
Dopiero dziś powiedziałam w pracy i reakcja szefostwa pozytywnie mnie zaskoczyła:) trochę mnie to uspokoiło
Jednak mimo, że widziałam serduszko wciąż bardzo się boję czy wszystko będzie ok... czekam na test Pappa (w październku kończę 35lat) i badania prenatalne, które będą 20.09.

Widzę ze temat brzucha i ubrań poruszony , właśnie miałam Was pytać czy macie spuszony brzuch, to moja druga ciąża ale już widze ze mnie szybko wydelo ,ostatnio kobieta ustąpiła mi miejsca w trwamaju... wiec chyba już coś widać ;) jak Wasza morfologia? mi wyszło ze mam niedobór żelaza i lekarka przepisała mi jakiś preparat, farmaceutka powiedziała ze to jest suplement diety dziwnego pochodzenia i go nie poleca tym bardziej dla kobiety w ciąży , trochę mnie to wkurzyło jeśli chodzi o lekarke...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do wzdęć to u mnie to samo. Aż w spodniach nie chodzę wcale bo zaraz mnie cisną i brzuch mnie boli. Muszę pomyśleć o "stylówkach" na powrót do pracy bo ja zazwyczaj w dżinsach śmigałam a tu teraz niezbyt dobrze się w nich czuję 2 godziny a co dopiero 8 wysiedzieć :)
Ja niestety w pracy musze, na szczęście wzielam troche luzniejsze wiec nie ma tragedii ;p

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
cześć dziewczyny.... nieśmiało dołączam do Was:)
Termin z OM 9.04, ale z pierwszego usg 2.04 - Dzidzia jest o tydzień starsza niż na suwaczku, co oznacza, że jestem w 10 tygodniu ciąży:)
Dopiero dziś powiedziałam w pracy i reakcja szefostwa pozytywnie mnie zaskoczyła:) trochę mnie to uspokoiło
Jednak mimo, że widziałam serduszko wciąż bardzo się boję czy wszystko będzie ok... czekam na test Pappa (w październku kończę 35lat) i badania prenatalne, które będą 20.09.

Hej :-) witaj. Ja tez z pazdziernika, tylko ze 34 w tym roku :-)

Do góry