reklama
jooo_asia
Fanka BB :)
Ooo... Co do wzdętego brzucha to mam to samo A jak sie najem to już w ogóle, 6 miesiąc [emoji23]Dziewczyny ja jutro mam wizytę u lekarza od 8 w przychodni full badania wszystkie i o 12.30 wizyta nie mogę się doczekać co by usłyszeć ze wszystko ok.... dziś mogłam sobie pospać popołudniu bo tak moja akrywna 4 latka nie da w ciągu dnia heh
co mnie najbardziej zastanawia i nieco niepokoi to bardzo wzdety brzuch.... wyglądam jakbym była conajmniej w 5 miesiącu. ..;/ i twardnieje... ale gdzieś wyczytałam ze tak bywa... zobaczymy czy jest jedno pod serduszkiem czy dwójką hcg przyrosta z potrójna siła hehe
Ja mam to samo [emoji5] powoli mnie spodnie uciskaja, ale to raczej nie brzuszekDziewczyny ja jutro mam wizytę u lekarza od 8 w przychodni full badania wszystkie i o 12.30 wizyta nie mogę się doczekać co by usłyszeć ze wszystko ok.... dziś mogłam sobie pospać popołudniu bo tak moja akrywna 4 latka nie da w ciągu dnia heh
co mnie najbardziej zastanawia i nieco niepokoi to bardzo wzdety brzuch.... wyglądam jakbym była conajmniej w 5 miesiącu. ..;/ i twardnieje... ale gdzieś wyczytałam ze tak bywa... zobaczymy czy jest jedno pod serduszkiem czy dwójką hcg przyrosta z potrójna siła hehe
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
american_girl2017
Oj wzdety brzuch mam od samego poczatku ....
Bylismy dzis na plazy nad oceanem :-) Corka uwielbia plaze. Tylko gorac straszny...
Czy piszac z telefonu mozna jakos cytowac czyjegos posta aby odpisac? Ja troche nieogarnieta jestem w tej aplikacji, nie moge tego znalezc.
Ja kolejna wizyte mam 19.09 a prenatalne 26.09.
Buziaki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bylismy dzis na plazy nad oceanem :-) Corka uwielbia plaze. Tylko gorac straszny...
Czy piszac z telefonu mozna jakos cytowac czyjegos posta aby odpisac? Ja troche nieogarnieta jestem w tej aplikacji, nie moge tego znalezc.
Buziaki
american_girl2017
Oj wzdety brzuch mam od samego poczatku ....
Buziaki
Chyba znalazlam :-)
Ela1990
Co do wzdęć to u mnie to samo. Aż w spodniach nie chodzę wcale bo zaraz mnie cisną i brzuch mnie boli. Muszę pomyśleć o "stylówkach" na powrót do pracy bo ja zazwyczaj w dżinsach śmigałam a tu teraz niezbyt dobrze się w nich czuję 2 godziny a co dopiero 8 wysiedzieć
kolekcjonerka
cześć dziewczyny.... nieśmiało dołączam do Was
Termin z OM 9.04, ale z pierwszego usg 2.04 - Dzidzia jest o tydzień starsza niż na suwaczku, co oznacza, że jestem w 10 tygodniu ciąży
Dopiero dziś powiedziałam w pracy i reakcja szefostwa pozytywnie mnie zaskoczyła trochę mnie to uspokoiło
Jednak mimo, że widziałam serduszko wciąż bardzo się boję czy wszystko będzie ok... czekam na test Pappa (w październku kończę 35lat) i badania prenatalne, które będą 20.09.
Termin z OM 9.04, ale z pierwszego usg 2.04 - Dzidzia jest o tydzień starsza niż na suwaczku, co oznacza, że jestem w 10 tygodniu ciąży
Dopiero dziś powiedziałam w pracy i reakcja szefostwa pozytywnie mnie zaskoczyła trochę mnie to uspokoiło
Jednak mimo, że widziałam serduszko wciąż bardzo się boję czy wszystko będzie ok... czekam na test Pappa (w październku kończę 35lat) i badania prenatalne, które będą 20.09.
Widzę ze temat brzucha i ubrań poruszony , właśnie miałam Was pytać czy macie spuszony brzuch, to moja druga ciąża ale już widze ze mnie szybko wydelo ,ostatnio kobieta ustąpiła mi miejsca w trwamaju... wiec chyba już coś widać jak Wasza morfologia? mi wyszło ze mam niedobór żelaza i lekarka przepisała mi jakiś preparat, farmaceutka powiedziała ze to jest suplement diety dziwnego pochodzenia i go nie poleca tym bardziej dla kobiety w ciąży , trochę mnie to wkurzyło jeśli chodzi o lekarke...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety w pracy musze, na szczęście wzielam troche luzniejsze wiec nie ma tragedii ;pCo do wzdęć to u mnie to samo. Aż w spodniach nie chodzę wcale bo zaraz mnie cisną i brzuch mnie boli. Muszę pomyśleć o "stylówkach" na powrót do pracy bo ja zazwyczaj w dżinsach śmigałam a tu teraz niezbyt dobrze się w nich czuję 2 godziny a co dopiero 8 wysiedzieć
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
american_girl2017
cześć dziewczyny.... nieśmiało dołączam do Was
Hej :-) witaj. Ja tez z pazdziernika, tylko ze 34 w tym roku :-)