reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Hejka wszystkim jeżelii chodzi o poranne mdłości to czytałam ze dobrze jest 3 godziny przrd snem ne jeść, a rano nie wstawac od razu, tylko lepiej poleżeć z jakies 15 minut.

reklama
Ja tez właśnie konsultowalam z lekarzem i mówił ze śmiało można. Myślę że jak ciąża nie jest zagrożona to można korzystać. Koniecznie pogadaj zawsze będziesz spokojniejsza :-)

Alela zapytaj koniecznie lekarza, bo jezeli wszystko jest dobrze to bez strachu polelcisz i nie będziesz zachodzić w głowę☺

Alela jesli sie dobrze czujesz i ciaza nie jest zagrozona to spokojnie mozesz leciec samolotem

Gog te wszystkie rady zadko sie sprawdzaja wiekszosc kobiet ma mdlosci w pierwszym trymestrze a wedlug mojego gina 1 na 10 ma cala ciążę. Ja bylam ta jedna niestety. Wymiotowalam do konca, jeszcze w szpitalu przed porodem Nie tylko rano. Na poczatku zywilam sie tylko woda i herbatnikami.

Milego dnia kwietniowki

Kingusia91 zyczy Tobie i wszystkim kwietniowkom 2017 abysmy nie miały obfitych mdłości oraz aby trwaly one jak najkrócej.
Damy rade

Witam przyszłe mamy, wczoraj ujrzałam 2 kreski więc się przyłączam :-) termin z om to ok. 19.04. Zaraz jade na bete. Mam juz czteroletnią córkę. Trochę mam mieszane uczuciaco do tej ciąży nikomu nic nie mówie ( oprócz męża) bo boje się czy wszystko będzie ok. A gin dopiero 02.09. W dodatku mam bardzo ciężko w pracy boje się powiedzieć bo na pewno delikatnie mówiąc szefostwo będzie mocno wkurzone. A Wy dziewczyny l4 to dostalyscie od gin prywatnie czy normalnie? I tak od poczatku do końca? Obecnie mam urlop ale moja praca to dzwiganie, praca po 6-7 dni w tygodniu cały czas na nogach.

Ja normalnie chodze do pracy lekarze na tak wczesnym etapie nie chcą nawet zalozyc karty ciąży a co dopiero zwolnienie.

reklama
:)mamaAgatki87 witaj. Ciesze sie, ze doswiadczone mamy ze starzem dołączają do naszego grona.
Gratuluje i proszę nie martw się na zapas. Jak bedziesz u lekarza to popros o L4 powiedz o rodzaju pracy jaka wykonujesz. Jak bylam w zeszłym tygodniu u gin to sam sie pytal mni czy zakladamy karte.

Do góry