reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Hejka wszystkim jeżelii chodzi o poranne mdłości to czytałam ze dobrze jest 3 godziny przrd snem ne jeść, a rano nie wstawac od razu, tylko lepiej poleżeć z jakies 15 minut.

reklama
Ja tez właśnie konsultowalam z lekarzem i mówił ze śmiało można. Myślę że jak ciąża nie jest zagrożona to można korzystać. Koniecznie pogadaj zawsze będziesz spokojniejsza :-)

Alela zapytaj koniecznie lekarza, bo jezeli wszystko jest dobrze to bez strachu polelcisz i nie będziesz zachodzić w głowę☺

Alela jesli sie dobrze czujesz i ciaza nie jest zagrozona to spokojnie mozesz leciec samolotem

Gog te wszystkie rady zadko sie sprawdzaja wiekszosc kobiet ma mdlosci w pierwszym trymestrze a wedlug mojego gina 1 na 10 ma cala ciążę. Ja bylam ta jedna niestety. Wymiotowalam do konca, jeszcze w szpitalu przed porodem Nie tylko rano. Na poczatku zywilam sie tylko woda i herbatnikami.

Milego dnia kwietniowki

Kingusia91 zyczy Tobie i wszystkim kwietniowkom 2017 abysmy nie miały obfitych mdłości oraz aby trwaly one jak najkrócej.
Damy rade

Witam przyszłe mamy, wczoraj ujrzałam 2 kreski więc się przyłączam :-) termin z om to ok. 19.04. Zaraz jade na bete. Mam juz czteroletnią córkę. Trochę mam mieszane uczuciaco do tej ciąży nikomu nic nie mówie ( oprócz męża) bo boje się czy wszystko będzie ok. A gin dopiero 02.09. W dodatku mam bardzo ciężko w pracy boje się powiedzieć bo na pewno delikatnie mówiąc szefostwo będzie mocno wkurzone. A Wy dziewczyny l4 to dostalyscie od gin prywatnie czy normalnie? I tak od poczatku do końca? Obecnie mam urlop ale moja praca to dzwiganie, praca po 6-7 dni w tygodniu cały czas na nogach.

Ja normalnie chodze do pracy lekarze na tak wczesnym etapie nie chcą nawet zalozyc karty ciąży a co dopiero zwolnienie.

reklama
:)mamaAgatki87 witaj. Ciesze sie, ze doswiadczone mamy ze starzem dołączają do naszego grona.
Gratuluje i proszę nie martw się na zapas. Jak bedziesz u lekarza to popros o L4 powiedz o rodzaju pracy jaka wykonujesz. Jak bylam w zeszłym tygodniu u gin to sam sie pytal mni czy zakladamy karte.

Do góry