reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

To mam nadzieje że sprawnie pójdzie, że będzie wszystko w porządku:) Antus teraz taka piękna pogoda że szkoda czasu na sprzątanie lepiej spacerować z maluchami póki jest okazja, bo chyba ma się zmienic na deszczowo troszke :)
image.png

reklama
Czekam jak na szpilkach na wieści od Marzenki :)

Mi wczoraj tez kawałkami odchodził czop... Wydaje mi sie ze to po nocnych ćwiczeniach z mężem ;) ale nie było żadnej krwi wiec nadzieji nie mam :)

Dzisiaj tez ładna data, która następna ?

Czesc Kochane. Przepraszam wogoke tu nie bywam ostatnio, ale Malusia pochlania caly moj czas. Z oowodu slabej laktacjo karmie co 2h nawet w nocy... Sa poranki ze nie kontaktuje. Patrze na zegarek jest 7.00 patrze drugi raz na zegarek jest juz 14.00... Czas keci jak szalony.

Trzymam za Was kciuki mocno... I chyba juz nie mam szans nadrobic zaległości na forum:)

Poza tym mam szybkie dwa pytania( licze na to ze dziewczyny z firum jak zwykle mnie doinformuja;)):
1. L4 przez ginekologa mialam wystawione do 22.03. W szpitalu znalazlam sie 14.03 a 18.03 urodzilam. Czy powinnam brac l4 ze szpitala za okres 14 do 18.03?? Dublowalo by sie wtedy z tym od ginekologa

2. Jakie dokumenty skladalyscie u pracodawcy po porodzie???

Z gory dzieki za pomoc :)

Nie musisz brać szpitalnego w takim razie.
Do pracodawcy skladalam: Wniosek o urlop macierzyński i rodzicielski i oświadczenie ze ojciec dziecka nie będzie korzystać z urlopu.

Sweetka u mnie laktacja w porządku a tej nocy karmiłam co 1.5h... co do pytań u mnie było identycznie jak Ania napisała :)

Marciosz a może dziś jednak wasz dzień :) nie musi odejść chyba z krwia lub czasem nie widać.
Ciekawe jak u marzenki sytuacja :)
My właśnie na usg bioderek czekamy.

reklama
Do góry