reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

To mam nadzieje że sprawnie pójdzie, że będzie wszystko w porządku:) Antus teraz taka piękna pogoda że szkoda czasu na sprzątanie lepiej spacerować z maluchami póki jest okazja, bo chyba ma się zmienic na deszczowo troszke :)
image.png

reklama
Czekam jak na szpilkach na wieści od Marzenki :)

Mi wczoraj tez kawałkami odchodził czop... Wydaje mi sie ze to po nocnych ćwiczeniach z mężem ;) ale nie było żadnej krwi wiec nadzieji nie mam :)

Dzisiaj tez ładna data, która następna ?

Czesc Kochane. Przepraszam wogoke tu nie bywam ostatnio, ale Malusia pochlania caly moj czas. Z oowodu slabej laktacjo karmie co 2h nawet w nocy... Sa poranki ze nie kontaktuje. Patrze na zegarek jest 7.00 patrze drugi raz na zegarek jest juz 14.00... Czas keci jak szalony.

Trzymam za Was kciuki mocno... I chyba juz nie mam szans nadrobic zaległości na forum:)

Poza tym mam szybkie dwa pytania( licze na to ze dziewczyny z firum jak zwykle mnie doinformuja;)):
1. L4 przez ginekologa mialam wystawione do 22.03. W szpitalu znalazlam sie 14.03 a 18.03 urodzilam. Czy powinnam brac l4 ze szpitala za okres 14 do 18.03?? Dublowalo by sie wtedy z tym od ginekologa

2. Jakie dokumenty skladalyscie u pracodawcy po porodzie???

Z gory dzieki za pomoc :)

Nie musisz brać szpitalnego w takim razie.
Do pracodawcy skladalam: Wniosek o urlop macierzyński i rodzicielski i oświadczenie ze ojciec dziecka nie będzie korzystać z urlopu.

Sweetka u mnie laktacja w porządku a tej nocy karmiłam co 1.5h... co do pytań u mnie było identycznie jak Ania napisała :)

Marciosz a może dziś jednak wasz dzień :) nie musi odejść chyba z krwia lub czasem nie widać.
Ciekawe jak u marzenki sytuacja :)
My właśnie na usg bioderek czekamy.

reklama
Do góry