reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Marzenka no to już nie długo będzie pewnie po wszystkim i będziesz miała synka przy cycusiu :)

Dzisiaj lato w pełni, pospacerowałam po słoneczku, wciągnęłam lody a później spałam dwie godziny bo tak się zmęczyłam :) Synek jakoś dziwnie się dziś rusza, chyba też go męczy ta pogoda. Też się w nic nie mieszczę więc cieszę się że coraz bliżej końca bo nie ma w czym z domu wyjść :errr:
Faktycznie jakoś cicho dziś na forum chyba wszystkie łapią pierwsze słońce :biggrin2:

Pogoda ładna, dziewczyny pewnie korzystają i spacerują :)
Ja teraz codziennie spacerek i lody, kilogramów już chyba ni będę liczyć. W zeszłym tygodniu było 15, teraz pewnie z 17 będzie. Oj, namęczę się później ze zrzucaniem.
Też nie mam ubrań na taką pogodę, ponadto trochę się wstydzę odsłaniać ramiona, bo takie wielkie i sflaczałe się zrobiły :( Ale to taka mini skarga z mojej strony, tak naprawdę cieszę się bardzo z takiej pogody :happy: Jeśli jutro będzie podobnie, wyjdę sobie na spacer, a potem przycupnę na jakiejś ławce z książką :yes:

Marzenka, do boju ;) Kciuki za szybkie rozwiązanie i rychłe spotkanie z Najmłodszym Skarbem!

Marzenka - dawaj znac co u was☺.

Ja sie dziwnie czuje, dalej cmi mnie jak na @ i dol brzucha mnie boli. Jak wstaje to boli mocniej ale plecy nie bola. Ja w poprzedniej ciaxy nie doczekalam skurczy wiec nie wiem jak to jest. Ale w szyjce mnie kluje tez i maly tam sie pcha ostro. Plus tego taki ze ze strachu mam juz torbe dla siebie spakowana i przyszykowane dla malego wszystko w lozeczku tylko do torby wrzucic. Nie moge na razie bo maz korzysta z torby. A i ubralam w koncu posciel w lozeczku malego. Takze dzis sie sprezylam:) strach najlepszym motywatorem;)

Marzenka trzymam kciuki!!

Kitki mnie też ostatnio brzuch często boli jak na okres i kłuję w szyjce. Ja już spakowana, mała też. Gorzej z lozeczkiem, bo nadal na strychu i brak materaca :-(
Ja bym wolała jeszcze z tydzień poczekać..

reklama
Do góry