reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Marzenka no to już nie długo będzie pewnie po wszystkim i będziesz miała synka przy cycusiu :)

Dzisiaj lato w pełni, pospacerowałam po słoneczku, wciągnęłam lody a później spałam dwie godziny bo tak się zmęczyłam :) Synek jakoś dziwnie się dziś rusza, chyba też go męczy ta pogoda. Też się w nic nie mieszczę więc cieszę się że coraz bliżej końca bo nie ma w czym z domu wyjść :errr:
Faktycznie jakoś cicho dziś na forum chyba wszystkie łapią pierwsze słońce :biggrin2:

Pogoda ładna, dziewczyny pewnie korzystają i spacerują :)
Ja teraz codziennie spacerek i lody, kilogramów już chyba ni będę liczyć. W zeszłym tygodniu było 15, teraz pewnie z 17 będzie. Oj, namęczę się później ze zrzucaniem.
Też nie mam ubrań na taką pogodę, ponadto trochę się wstydzę odsłaniać ramiona, bo takie wielkie i sflaczałe się zrobiły :( Ale to taka mini skarga z mojej strony, tak naprawdę cieszę się bardzo z takiej pogody :happy: Jeśli jutro będzie podobnie, wyjdę sobie na spacer, a potem przycupnę na jakiejś ławce z książką :yes:

Marzenka, do boju ;) Kciuki za szybkie rozwiązanie i rychłe spotkanie z Najmłodszym Skarbem!

Marzenka - dawaj znac co u was☺.

Ja sie dziwnie czuje, dalej cmi mnie jak na @ i dol brzucha mnie boli. Jak wstaje to boli mocniej ale plecy nie bola. Ja w poprzedniej ciaxy nie doczekalam skurczy wiec nie wiem jak to jest. Ale w szyjce mnie kluje tez i maly tam sie pcha ostro. Plus tego taki ze ze strachu mam juz torbe dla siebie spakowana i przyszykowane dla malego wszystko w lozeczku tylko do torby wrzucic. Nie moge na razie bo maz korzysta z torby. A i ubralam w koncu posciel w lozeczku malego. Takze dzis sie sprezylam:) strach najlepszym motywatorem;)

Marzenka trzymam kciuki!!

Kitki mnie też ostatnio brzuch często boli jak na okres i kłuję w szyjce. Ja już spakowana, mała też. Gorzej z lozeczkiem, bo nadal na strychu i brak materaca :-(
Ja bym wolała jeszcze z tydzień poczekać..

reklama
Do góry