reklama
No właśnie lekarka tak na 100 % to chyba nie jest jeszcze przekonana, że to chłopiec i we mnie też zasiała ziarenko niepewności. Bo niby siusiak wystaje między nóżkami, ale jest dosyć malutki (odniosłam wrażenie po reakcji lekarki, że mniejszy niż powinien być na tym etapie) i jąderka jeszcze nie zstąpiły ale niby na to jeszcze jest czas, orientujecie się w tym temacie? No i mówi że moszna jest malutka bo te jąderka niby nie zstąpiły jeszcze i gdyby nie ten mały wystający siusiak to by powiedziała, że dziewczynka, więc ja już nic nie wiem. Poczekam do następnego USG za 4 tygodnie, jeśli nadal będą wątpliwości to chyba się dla spokoju przejdę na USG 4D, może będzie lepiej widać - nie chodzi mi nawet o poznanie płci bo to dla mnie bez znaczenia ale o to żeby być spokojna, że narządy się prawidłowo wykształcają. Na razie planuję się nie martwić :-)
Shauma ja też właśnie wróciłam od lekarza. Mnie też potwierdził na 99,99% ze DZIEWCZYNKA :-) JUPPPI. Za dwa tygodnie będę mieć potwierdzenie na prenatalnych. Bardzo chciałam mieć dziewczynke, mąż chłopczyka. Na razie wygrałam. Ostatecznie jednak jest mi obojętne kto mnie zaczyna ciągle kopać :-), najważniejsze to żeby bylo zdrowe.
Alexia gratuluję dziewczynki shauma a tobie chłopca
Faceci to chyba w większości mówią, że chca syna a pozniej świata poza córcią nie widzą.
Haah no swędzenie jest straszne w pracy chodzę i się drapię, mam nadzieję że klienci nie widzą
Renia to życzę udanego sprzątania żeby szybko poszło ja juz zapowiedziałam wczoraj, że mój plan na dzisiaj to: 1. Do poludnia nic 2. A po poludniu wolne skradzione z fejsa.
Miłego dnia kobietki
Faceci to chyba w większości mówią, że chca syna a pozniej świata poza córcią nie widzą.
Haah no swędzenie jest straszne w pracy chodzę i się drapię, mam nadzieję że klienci nie widzą
Renia to życzę udanego sprzątania żeby szybko poszło ja juz zapowiedziałam wczoraj, że mój plan na dzisiaj to: 1. Do poludnia nic 2. A po poludniu wolne skradzione z fejsa.
Miłego dnia kobietki
rsz91
Fanka BB :)
Tak dzisiaj dzień lenia
W poniedziałek idę na USG to będzie 17 tydzień. Jestem ciekawa co powie mi lekarz prowadzący, bo u innego byłam robić 3d/4d w 13-14 tygodniu.
Jak czujecie ruchy dziecka? To moja pierwsza ciąża i czasem zdaje mi sie, że coś czuje , ale nie wiem czy to to....
W poniedziałek idę na USG to będzie 17 tydzień. Jestem ciekawa co powie mi lekarz prowadzący, bo u innego byłam robić 3d/4d w 13-14 tygodniu.
Jak czujecie ruchy dziecka? To moja pierwsza ciąża i czasem zdaje mi sie, że coś czuje , ale nie wiem czy to to....
reklama