reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
Renia1321 od 7 tc chodzę już do tej samej gin i to ona robiła pierwsze prenatalne. Teraz zostało mi czekać na kolejną wizytę za bardzo długie 4 tygodnie.
Może jestem trochę panikara, ale chyba najlepiej bym się czuła jakbym miała wizytę co tydzień:-) a tak to ciągle jakieś głupie myśli przychodzą mi do głowy, a każde ukucie w brzuchu mam dokładnie sprawdzone w Google ;-)
Może jestem trochę panikara, ale chyba najlepiej bym się czuła jakbym miała wizytę co tydzień:-) a tak to ciągle jakieś głupie myśli przychodzą mi do głowy, a każde ukucie w brzuchu mam dokładnie sprawdzone w Google ;-)
Dziewczyny chyba dostałam wymuszonego kopniaczka od Małego. Codziennie popołudniu bulgocze mi w brzuchu, ale biorę to za wiatry gdyż tym bulgotanie się kończy (sorki!) a dziś nacisnęłam brzuch przy tym bulgotaniu i poczułam dwa razy jakby mi ktoś w dłoń odbił
Dziewczyny chyba dostałam wymuszonego kopniaczka od Małego. Codziennie popołudniu bulgocze mi w brzuchu, ale biorę to za wiatry gdyż tym bulgotanie się kończy (sorki!) a dziś nacisnęłam brzuch przy tym bulgotaniu i poczułam dwa razy jakby mi ktoś w dłoń odbił
Hehe, przeszkodziłaś Małemu, ukarał mamusię że mu dokucza i przeszkadza w wypoczynku ;-)
Anja, Alexia, Lusinda nie miałam jeszcze okazji więc witam się z Wami teraz - cześć dziewczyny:-)
Ja mam 33, a od grudnia 34 lata. Ale dla mnie wiek nigdy nie miał większego znaczenia. Mój M. jest kilka lat młodszy i nie narzeka, że ma w domu piernika;-) To również moja pierwsza ciąża.
Na wadze mam +2kg, a to dopiero 16 tc,
Maluszek waży 144 gramy i najprawdopodobniej jest chłopcem. Dziś wesolutko wierzgał nóżkami, ale jeszcze za dużo ma miejsca wokół siebie, żebym mogła to poczuć.
Renia, narobiłaś mi ochoty na gołąbki:-)
Ja mam 33, a od grudnia 34 lata. Ale dla mnie wiek nigdy nie miał większego znaczenia. Mój M. jest kilka lat młodszy i nie narzeka, że ma w domu piernika;-) To również moja pierwsza ciąża.
Na wadze mam +2kg, a to dopiero 16 tc,
Maluszek waży 144 gramy i najprawdopodobniej jest chłopcem. Dziś wesolutko wierzgał nóżkami, ale jeszcze za dużo ma miejsca wokół siebie, żebym mogła to poczuć.
Renia, narobiłaś mi ochoty na gołąbki:-)
Ostatnia edycja:
Drobi ja również mam młodszego od siebie męża, czym zawsze się wszystkim chwalę :-) Do tej pory strasznie przeszkadzał mi mój wiek +30 ale od kąd udało mi się po wieloletnich staraniach zajść w ciążę, już nie mam z tym problemu :-)
Gratuluję wesolutkiego maluszka :-)
Gratuluję wesolutkiego maluszka :-)
Beata, pamiętam, że Twój też młodszy:-) U nas różnica jest o dwa lata większa niż u Was. Mimo to większość znajomych była bardzo zaskoczona, gdy się dowiedziała o różnicy wieku więc chyba jest OK. Ja się w ogóle nie czuję na 30+, mam wrażenie, jakbym wciąż miała 23 lata. Choć lustro nie zawsze pozwala na taki optymizm;-) najważniejsze, że energia jest. Trochę się obawiam jak to będzie później, gdy będę miała 50 a on wciąż +40... Mężczyźni jednak dłużej wyglądają dobrze. No i jak moje dziecko skończy 18 lat, ja będę miała 51 chlip chlip
W takim kontekście trochę trudno mi zaakceptować swój wiek, w pozostałych aspektach upływ czasu zupełnie nie robi na mnie wrażenia. Ostatecznie wszyscy temu podlegamy:-)
W takim kontekście trochę trudno mi zaakceptować swój wiek, w pozostałych aspektach upływ czasu zupełnie nie robi na mnie wrażenia. Ostatecznie wszyscy temu podlegamy:-)
reklama