reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dzień dobry :)

Dziś mnie dopadła ciążowa bezsenność... Czekałam juz tylko aż budzik męża zadzwoni żeby zapalić światło i coś poczytać. Ehh

Jakie macie plany na dziś? Ja postaram się dotrzeć na gimnastykę i nie zasnąć w trakcie :) a potem sama nie wiem, pewnie będę odsypiac. Pogoda nadal zapowiada się upiornie...

reklama
Ja mam dziś wizytę, spakowana jestem, bo ostatnio cos wspomniał lekarz ze dzisiaj mnie zostawi na oddziale :/ ale przed wizyta zrobię ostatnie zakupy i zamówimy wózek :D

Fenika ja ostatnio tez cos spać nie mogę. Wczoraj mi sie śniło Że krwawiłam <szok> a dzisiaj śniła mi sie moja cesarka.... Ku..,, ale bolało wszystko czułam jakby na żywca cieli, ale chłopcy byli cudni [emoji173]️

Ja juz na nogach, niedługo ma przyjść elektryk to musiałam sie podnieść o tak nieludzkiej godzinie ;)

Ania a czemu lekarz chce Cie zostawić w szpitalu skoro leżenie przynosi efekty i szyjka siw nie skraca?

Ania trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę u lekarza. Mam nadzieję że wszystko będzie OK i jednak nie będziesz musiała zostać na oddziale.

Tusia czekamy na wieści z dzisiejszej wizyty, O której godzinie masz lekarza?

Mnie też się cały czas sni poród.tylko najgorsze jest to,że nigdy dobrze :-/
wczoraj mieliśmy problemy z babcia,biedna ma Alzheimera i nie ma z nią żadnego kontaktu a caly dzień wymiotowala i miałam gorączkę.w końcu wieczorem zabrało ja pogotowie do szpitala.4 osoby nie mogly sobie dac rady zeby pobrać babci krew!a druga( juz moja babcia osobista) miala wczoraj urodziny 95! I była mała impreza :-) objadalam sie na 3 dni ;-)
Powodzenia na wizytach mamuśki :-) dajcie znać jak poszło :-)

Hej:) nie byłam aktywna w weekend bo miałam zjazdy na uczelni, wczoraj po uczelni byliśmy jeszcze na WOŚP. Ogólnie moja maluda tak kopie , że szok..... Strasznie bolą mnie plecy.... Dzisiaj jadę do poradni psychologiczno-pedagogicznej bo mam zacząć praktyki, nie wiem czy już dziś coś będę miala czy od jutra... W nocy często się budzę i mam coraz głupsze sny!

Ania trzymam kciuki żeby było ok i źebyś mogła jednak we własnym łóżku leżeć :)

Majka współczuję przeżyć z babcią, mam nadzieję ze juz jest jej lepiej.

Rsz powodzenia na praktykach :) widzę ze w podobnych do mnie psychologicznych tematach się obracasz :)

A z tym spaniem to widocznie takie uroki ostatniego trymestru - w piątek zaczął mi się 27 tydzień :D

Dziś też nie spałam od 4 :sad: śniło mi się że krwawiłam i karetka nie dojechała.
Miałam dziś tyle planów ale pogoda już to zweryfikowała bo śniegu tyle napadało że boję się gdzieś autem jechać. Znów w mieście pełno wypadków wszędzie a od niedawna mam długi samochód i jeszcze się nie czuje na jeżdżenie nim w ekstremalnych warunkach:sorry2: Więc skoczę tylko do fryzjera bo to tylko kawałek i szybciej dojdę tam niż dojadę ;-) ;) a szpital, przychodnie i urząd załatwię sobie innego dnia bo jeszcze się nie spieszy.

reklama
Heej :)
I ja łączę się z wami w bólu bezsenności... Chociaż dzisiaj to i tak najgorzej nie było ;)
Ania trzymam kciuki żeby bylo jednak dobrze, bo w sumie wyniki masz dobre, więc tez nie wiem po co mieliby Cię trzymać w szpitalu...
Mnie się na szczęście poród nie śni, ale inne dziwne rzeczy, nie mam pojęcia skąd się to bierze w tej mojej głowie.
Ja dzisiaj planuje błogie lenistwo :) no może się troszkę pouczę bo ja mam zjazd w ten weekend i zaliczenia juz. A im wcześniej zacznę tym lepiej bo nienawidzę powtarzać materiału na ostatnią chwilę:(

Do góry