reklama
Meldujemy się z nowym statusem i nazwiskiem Impreza udana do północy tak jak miało być, Mała Mi niestety dała mi popalić i od 22 nad wc wisiałam Lub ze stresu, była nas garstka bo 30 osób z dziećmi, ale kościółek piękny
Oczywiście nie obyło się bez "jaj" o 22 zadzwoniła wstawiona moja ciotka, która z fb dowiedziała się o ślubie, najpierw udając głupa, że nic nie wie, a potem z pretensją, że "ciotki na wesele nie zaprosiłam" zepsuła mi humor na resztę wieczora.
Oczywiście nie obyło się bez "jaj" o 22 zadzwoniła wstawiona moja ciotka, która z fb dowiedziała się o ślubie, najpierw udając głupa, że nic nie wie, a potem z pretensją, że "ciotki na wesele nie zaprosiłam" zepsuła mi humor na resztę wieczora.
Miladyyy nie przejmuj się ciotką, szkoda ze nie olalas jej tekstow na weselu i spaprała Ci humor przez to.. Ale grunt ze cala reszta się udała jeszcze raz gratuluję :*
u wszystkich mile, rodzinne niedziele, a ja już zaczęłam mój tydzień pracujący
wczoraj położyli tapetę u nas w sypialni!!! pięknie wyszło, normalnie jestem zachwycona dziś tapetuja u małego w pokoju zobaczę wieczorem jak im poszło, ale się cieszę!
u wszystkich mile, rodzinne niedziele, a ja już zaczęłam mój tydzień pracujący
wczoraj położyli tapetę u nas w sypialni!!! pięknie wyszło, normalnie jestem zachwycona dziś tapetuja u małego w pokoju zobaczę wieczorem jak im poszło, ale się cieszę!
Lusinda890
Fanka BB :)
Milady wszystkiego dobrego i dużo miłości Super że wszystko się udało. :-)
Leniwa niedziela dopadła wszystkich :-) My dopiero na obiad wyszliśmy z łóżka lecz tylko szybka kawka u moich rodziców i znów leżymy. Jutro idę do fryzjera poprawić sobie humor, może się uda :-)
Leniwa niedziela dopadła wszystkich :-) My dopiero na obiad wyszliśmy z łóżka lecz tylko szybka kawka u moich rodziców i znów leżymy. Jutro idę do fryzjera poprawić sobie humor, może się uda :-)
reklama
Lusinda a co tam niemiłego się u Ciebie dzieje jeśli można zapytać i nie jest to tajemnicą?
Czemu ostatnio masz takie kiepskie dni i humor?
Ja dzisiaj kiepsko się czuję, jestem jakaś przemęczona i zimno mi, dlatego siedzę przed telewizorem pod kocykiem i piję cieplą herbatkę
Czemu ostatnio masz takie kiepskie dni i humor?
Ja dzisiaj kiepsko się czuję, jestem jakaś przemęczona i zimno mi, dlatego siedzę przed telewizorem pod kocykiem i piję cieplą herbatkę