reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Meldujemy się z nowym statusem i nazwiskiem :D Impreza udana do północy tak jak miało być, Mała Mi niestety dała mi popalić i od 22 nad wc wisiałam :( Lub ze stresu, była nas garstka bo 30 osób z dziećmi, ale kościółek piękny :)
Oczywiście nie obyło się bez "jaj" o 22 zadzwoniła wstawiona moja ciotka, która z fb dowiedziała się o ślubie, najpierw udając głupa, że nic nie wie, a potem z pretensją, że "ciotki na wesele nie zaprosiłam" zepsuła mi humor na resztę wieczora.

Milady to super :)))/a ciotkom sie nke przejmuj :*****

A ja dzis pol dnia z synkiem przespalam jakis niemrawy byl i chcialo mu sie spac a corvia miala nocke u tesciow wiec tak jak kitki mialam dzien lenia :)))

Miladyyy super że wszystko się udało. Gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :biggrin2:
A ciotką zupełnie się nie przejmuj. Nie dziwię się czemu jej nie zaprosiliście, ma kobieta tupet.

Miladyyy nie przejmuj się ciotką, szkoda ze nie olalas jej tekstow na weselu i spaprała Ci humor przez to.. Ale grunt ze cala reszta się udała :) jeszcze raz gratuluję :*

u wszystkich mile, rodzinne niedziele, a ja już zaczęłam mój tydzień pracujący ;)
wczoraj położyli tapetę u nas w sypialni!!! pięknie wyszło, normalnie jestem zachwycona :D dziś tapetuja u małego w pokoju :) zobaczę wieczorem jak im poszło, ale się cieszę! :D

Milady i po wszystkim dobrze ze tobie było dobrze a głupia ciotka sie nie przejmuj. Moja ciotka id 5 lat obrażona bo jej nie zaprosiłam ;)

Milady wszystkiego dobrego i dużo miłości :) Super że wszystko się udało. :-)

Leniwa niedziela dopadła wszystkich :-) My dopiero na obiad wyszliśmy z łóżka lecz tylko szybka kawka u moich rodziców i znów leżymy. Jutro idę do fryzjera poprawić sobie humor, może się uda :-)

reklama
Lusinda a co tam niemiłego się u Ciebie dzieje jeśli można zapytać i nie jest to tajemnicą?
Czemu ostatnio masz takie kiepskie dni i humor?
Ja dzisiaj kiepsko się czuję, jestem jakaś przemęczona i zimno mi, dlatego siedzę przed telewizorem pod kocykiem i piję cieplą herbatkę
:-( :(

Do góry