reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
MiLady - jeszxze raz gratuluje a ciotke miej gleboko w d...ie:p teraz czekaja cie te wszystkie formalnosci urzedowe bankowe i pracowe:D

Renia ja takich nie miałam w pierwszej ciąży też dopiero przed porodem co do sił to ja też mam ich teraz mniej a córcia szaleje chce tańczyć i skakać a ja szybko się męczę bolą mnie plecy ledwo daje rade :p
Kitki dobrze ze odpoczywasz :-D korzystaj :-D
Milady super ze się wszystko udało, a ciotka się w ogóle nie przejmuj ;-) i jeszcze raz dużo szczęścia i miłości :-)
Bluelovi i dobrze :-D
Dzisiaj większość z nas leniwy dzień miała my byliśmy na mszy i później koleżanka siedziała u mnie i w sumie też odpoczywalam :-) jutro w planach mam zakupy :-)

Miladyy sto lat dla Was :)

Mi brzuch twardnieje tylko jak się najem i napije więc to chyba nie twardnienia :) I od paru dni też nie miałam skurczy jak na okres.

Ja jestem wykończona weekendem, bo Laura daje tak do wiwatu, nie chce spać w nocy, nie chce spać w dzień, omarudzona strasznie cały czas na mnie wisi i nie mogę nic zrobić. Mąż w domu ale chybabym wolała, żeby wrócił do tej roboty bo leży z tą nogą złamaną i co chwilę muszę mu coś podawać, a Laura z rykiem za mną. No wykończą mnie we dwójkę... dobrze że chociaż synek w brzuchu jeszcze mnie nie zamęcza :) Nawet chwili spokoju nie mam żeby na kompa usiąść.

Schauma wiem co przerywasz u nas przy tych zabkach mała tak robila ale już jest poprawa, przebily się wszystkie, ostatni na dniach i od razu humor lepszy ma i mniej się budzi w nocy widać że już ją nie męczą. U was na pewno będzie poprawa :-)

To teraz ja. ... noc miałam do duszy ... przypadkiem odkryłam czyszczac wcxoraj pocztę ze " kupiłam laptopa Lenovo z allegro " :szok: mój syn bawił się telefonem moim i dokonał zakupu . Jestem w trakcie odkrecania tego. Wracajac z dzieciakami z sanek .. dziś jeszcze złapałam 1 wszego zajaca na chodniku totalnie zasypanym śniegiem a pod nim lod . Upadlam na kolano na ten lod brzuch chronilam przed upadkiem. Takze dziewczyny uważać. Na koniec cis o nastolatkach moja gwiazda sie obudxila ze na jutro trzeba zrobic portret z plastyki ( wlasnie sie robi ) jutro tez jest sprawdzian z lektury ( ona ja czyta ... jeszcze 160 str przed nia ) .. sil mi brak a jak matka gada to się słucha jednym uchem i sie wypuszcza :crazy: ... Oby mala byla grzeczna. .... no jak da i ta w kosc to ha chyba uciekne :p

Klaudyna już na trójkach widzę u niej te białe kreseczki więc mam nadzieję, że niedługo u nas też się przebiją i jakoś to dalej będzie :)

Mikulinka, no ja może jednak wolę to ząbkowanie :-D

reklama
Do góry