Witam dziewczyny , nie odzywałam się przez weekend, bo był straszny ;(
Gratulacje Beata dziewczynki ! W którym tygodniu stwierdził Ci chłopca? Nam na 3d/4d w 14 tygodniu powiedział ze na 80% dziewczynka, 16.11 idę na wizytę zobaczymy co powie.
Sweetka , jeśli urodzi się Nam dziewczynka też chcemy dać Alicję
A wracając do mojego weekendu, pisałam Wam, że w czwartek usunęli mi zęba.... W piątek czułam się świetnie , zaczęłam studia podyplomowe i pojechałam na zjazd. W nocy z piątku na sobotę umierałam z bólu... nie zmróżyłam ani na chwilę oka nie wiedziałam co mam zrobic zeby przestało boleć.....Płakałam z bólu ....Spuchła mi buzia. Rano zadzwoniłam do swojego dentysty , ale nie było go, bo na weekend pojechał na szkolenie.... Zaczęłam szukac pomocy u innych stomatologow ... Nikt mnie nie chciał przyjąć... a ból tak doskwierał , że płakałam cały czas.... Pojechalismy na pogotowie, dali mi antybiotyk.... ale bardzo chcielismy zeby to jakis dentysta zobaczyl i powiedział od czego ten bol... dzwonilismy w obrebie 50km do roznych... i jeden mnie przyjął..... 50 km .... Byłam przekonana, że ból pochodzi od miejsca wyrwania , ale okazało się, że wcale nie i ból pochodzi od innych zębów ... do 3 innych zębow, które bolały jak lekarz sprawdzał..... stwierdził, że musiałby mi rozwiercić wszystkie 3 zęby , zeby sprawdzic od którego tak boli.... zabezpieczył mi te zęby antybiotykiem i aktualnie czekam na telefon od mojego dentysty, bo dzis wraca i musi mnie przyjac, bo oszaleje.... boje sie... nie wiem skad ta opuchlizna i bol.... nigdy nigdy wczesniej tak nie miałam....