patka!97
Zaciekawiona BB
A napisz w jakich jednostkach lab podaje wyniki
>24ng/mlA napisz w jakich jednostkach lab podaje wyniki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A napisz w jakich jednostkach lab podaje wyniki
>24ng/mlA napisz w jakich jednostkach lab podaje wyniki
Miałam ten sam mood, wiem co czujesz@KaMaLi
Wpisz mi
Okresu jeszcze nie mam, ale już jest plamienie. Jakoś nastawiałam się pozytywnie na ten cykl, wszystko szło jak należy, a tu jak zwykle
Kwiecień miał być mój, a tu jeden wielki... Wiecie co.
Dopadł mnie przez to gorszy nastrój, bardzo zły. Wszystko mnie złości, wkurwia i w ogóle jestem beznadziejną wersją samej siebie.
To tyle. Dzięki za możliwość wyżalenia się
Ja mam za wysoki poziom kwasu foliowego, norma do 17.5 ng a miałam >20 ng, mam po prostu teraz brać co 2 dni.Hej Dziewczyny,mam pytanko.
Robiłam sobie badania krwi i wszystko wyszło dobrze,ale zastanawia mnie kwas foliowy, zarówno 1,5 miesiąca temu jak i teraz wynik jest <24 i nie ma podanych widełek tylko w normach jest <5
I nie wiem jak to rozumieć,wydaje mi się,że to za dużo,a biorę metylowane witaminy.Ktoras z Was miała taki wysoki wyniki?
Chyba czasem tak lepiej, nie mieć żadnych oczekiwańMiałam ten sam mood, wiem co czujesz
Nie mam już żadnych oczekiwań co do maja.
Ja mam na zmianę „będzie co ma być, robię co mogę nic nie jest moja wina ! ” zChyba czasem tak lepiej, nie mieć żadnych oczekiwań
@KaMaLi
Wpisz mi
Okresu jeszcze nie mam, ale już jest plamienie. Jakoś nastawiałam się pozytywnie na ten cykl, wszystko szło jak należy, a tu jak zwykle
Kwiecień miał być mój, a tu jeden wielki... Wiecie co.
Dopadł mnie przez to gorszy nastrój, bardzo zły. Wszystko mnie złości, wkurwia i w ogóle jestem beznadziejną wersją samej siebie.
To tyle. Dzięki za możliwość wyżalenia się
Ja mam na zmianę „będzie co ma być, robię co mogę nic nie jest moja wina ! ” z
„Ale czemu jest jak jest a nie inaczej! ”
„najgorzej” ze ja ani a marcu ani w kwietniu nawet nie mogłam zatestowac bo bez owu jak kurde brałam luteinę to miałam owulacje tylko mi blokowało, jak odstawiłam to bezowulacyjne No litości xD