reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
@KaMaLi
Wpisz mi 💩
Okresu jeszcze nie mam, ale już jest plamienie. Jakoś nastawiałam się pozytywnie na ten cykl, wszystko szło jak należy, a tu jak zwykle 💩😢
Kwiecień miał być mój, a tu jeden wielki... Wiecie co.
Dopadł mnie przez to gorszy nastrój, bardzo zły. Wszystko mnie złości, wkurwia i w ogóle jestem beznadziejną wersją samej siebie.
To tyle. Dzięki za możliwość wyżalenia się

@KaMaLi
Wpisz mi 💩
Okresu jeszcze nie mam, ale już jest plamienie. Jakoś nastawiałam się pozytywnie na ten cykl, wszystko szło jak należy, a tu jak zwykle 💩😢
Dopadł mnie przez to gorszy nastrój, bardzo zły. Wszystko mnie złości, wkurwia i w ogóle jestem beznadziejną wersją samej siebie.
Miałam ten sam mood, wiem co czujesz 🥹
Nie mam już żadnych oczekiwań co do maja.

Hej Dziewczyny,mam pytanko.
Robiłam sobie badania krwi i wszystko wyszło dobrze,ale zastanawia mnie kwas foliowy, zarówno 1,5 miesiąca temu jak i teraz wynik jest <24 i nie ma podanych widełek tylko w normach jest <5
I nie wiem jak to rozumieć,wydaje mi się,że to za dużo,a biorę metylowane witaminy.Ktoras z Was miała taki wysoki wyniki?
Ja mam za wysoki poziom kwasu foliowego, norma do 17.5 ng a miałam >20 ng, mam po prostu teraz brać co 2 dni.

Chyba czasem tak lepiej, nie mieć żadnych oczekiwań 😌
Ja mam na zmianę „będzie co ma być, robię co mogę nic nie jest moja wina ! 😎” z
„Ale czemu jest jak jest a nie inaczej! 😭💔
😂 „najgorzej” ze ja ani a marcu ani w kwietniu nawet nie mogłam zatestowac bo bez owu 🥺 jak kurde brałam luteinę to miałam owulacje tylko mi blokowało, jak odstawiłam to bezowulacyjne No litości xD

@KaMaLi
Wpisz mi 💩

Tulę wirtualnie <3 Każdą z nas, w pewnym momencie, dopadają takie myśli - mam wrażenie, że ostatnie dwa miesiące były dla większości z nas mocno obciążające.

Planujesz coś miłego na majówkę? Daj głowie nieco odpocząć i zrób dla siebie coś miłego, żebyś nabrała sił na dalsze działania ❤️

Ja mam na zmianę „będzie co ma być, robię co mogę nic nie jest moja wina ! 😎” z
„Ale czemu jest jak jest a nie inaczej! 😭💔
😂 „najgorzej” ze ja ani a marcu ani w kwietniu nawet nie mogłam zatestowac bo bez owu 🥺 jak kurde brałam luteinę to miałam owulacje tylko mi blokowało, jak odstawiłam to bezowulacyjne No litości xD

Jak nie urok, to 💩! Oby maj był bardziej sprzyjający 🤞

reklama
Do góry