reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Dziękuję, że pytasz 😘 Grzeję ławkę, bo bez Was mi źle, ale to chyba moje ostatnie kreski, bo na nic już nie liczę. Dwa tygodnie temu zaczęłam nową pracę i to jest świetne, ale młoda przeżywa te wszystkie zmiany i chłopu też na głowę się dużo zwaliło. Intensywnie jest, ale mam nadzieję, że zmierzamy w dobrym kierunku :)
super, że nowa praca okazała się OK! :) wszystko rozumiem jak chodzi o nawał. Przez Twoją historię i determinację zawsze będziesz miała u mnie ciepłe miejsce w serduszku ❤️
Wiem, że to pewnie niewiele zmieni, ale trzymam kciuki za Was. Oby Was los zaskoczył :)

reklama
możecie mnie zlinczować, ale jak jestem około 7 dpo i dalej to przed piciem robię test, jak jest a jest zawsze 😂😂😂😂😂 negatywny to pije drinka dwa… nie mam psychiki aby totalnie podporządkować się staraniom bo bym zwariowała i wylądowała w psychiatryku….
Ja po pierwszym roku starań odpuściłam sobie 🤷🏻‍♀️ nie piję często ani dużo ... Nie będę świrować

Super, na pewno się przyda 😉 a mając takie L4 bierzecie dziewczyny jakieś leki? I jeśli tak, to jak się po nich czujecie?
Ja dostałam zoloft i teraz jakiś na wieczór na wyciszenie ale nie pamiętam nazwy, muszę iść zrealizować receptę 🙈 pierwsze parę dni przyjmowania zoloftu to były u mnie kompletnie nieprzespane noce. Po paru dniach minęło i w sumie póki co nie widzę większej różnicy

reklama
Do góry