reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Czytam te Wasze polecenia i zalecenia dot. spierzchniętych ust i aż mi głupio, że u mnie wjeżdża, co najwyżej, pomadka nivea (i to bardzo sporadycznie) 😅
Mam podobnie przy wszelkich smarowidłach poza mordką. Tam smaruję uczciwie, żeby nadrabiać parszywą osobowość, ale nogi czy ciało... Przeterminowuje mi się wszystko :p

Nie wiem 🤪 Przez noc już nic nie plamiłam, ale w ciągu dnia się zobaczy. Mam trochę spięte podbrzusze, ale @ jeśli już to w okolicy wtorku. Nie chcę brać sobie tego za bardzo do bani, bo zaraz zacznę mieć wszystkie objawy :D
Jasna sprawa 😀
Ja zawsze robię wcześniej testy, bo immuno powiedziała, że im wcześniej wyłapie, tym wcześniej podam leki.
Teraz planowałam 22-go, będzie ten magiczny 10 dpo.

Ogólnie spotkałam wielu lekarzy, którzy zalecają odstawić leki, w przypadku bieli w 10 dpo.

Jasna sprawa 😀
Ja zawsze robię wcześniej testy, bo immuno powiedziała, że im wcześniej wyłapie, tym wcześniej podam leki.

Ogólnie spotkałam wielu lekarzy, którzy zalecają odstawić leki, w przypadku bieli w 10 dpo.
aleee, przepisałam się na dzień w którym wypada mi @ 😅 Może nie będę taka rygorystyczna co do tego 10 dpo.

Jak kupiłam te testy z doza to mnie korci 😹 już sobie obiecałam że zrobię szybciej - w niedziele. Ale czuje że jednak będą z tego nici i w przyszłym tyg wpadnie @

Jasna sprawa 😀

U mnie nie ma póki co leków na tapecie, więc mogę (hehe) cierpliwie czekać. Najgorsze jest teraz takie wahanie nastrojów, że chwilę się pojaram delikatnie, że może od razu zaskoczyło, a zaraz mnie zaswędzi/zapiecze/skurczy/cokolwiek jak przed okresem i w drugą stronę... :D

Dziewczyny mam jeszcze pytanie dotyczące przyjaciółki jeśli oczywiście mogę zasięgnąć Waszej porady. Wczoraj miała mieć okres - beta 9, dziś test o czułości 10 wyszedł negatywny, jutro betę sprawdzi przyrost po 48 h oczywiście - do brzegu. Czy jest możliwosc jeszcze wg Was na ciążę ? Czy raczej to będzie Biochem biorąc pod uwagę tak niską betę ?😑🙏🏻 wiem też że bez przyrostu to takie wróżenie z fusów ale może znacie przypadki że była na podobnym poziomie w dniu okres ale jednak historia zakończyła się szczęśliwie ?🥹 z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi , miłego dnia❤️

reklama
Do góry