reklama
Doktur_M
Moderator
Nie wiem Przez noc już nic nie plamiłam, ale w ciągu dnia się zobaczy. Mam trochę spięte podbrzusze, ale @ jeśli już to w okolicy wtorku. Nie chcę brać sobie tego za bardzo do bani, bo zaraz zacznę mieć wszystkie objawy@Doktur_M jak tam sytuacja po plamkeniu? Jak się czujesz?
Doktur_M
Moderator
Mam podobnie przy wszelkich smarowidłach poza mordką. Tam smaruję uczciwie, żeby nadrabiać parszywą osobowość, ale nogi czy ciało... Przeterminowuje mi się wszystkoCzytam te Wasze polecenia i zalecenia dot. spierzchniętych ust i aż mi głupio, że u mnie wjeżdża, co najwyżej, pomadka nivea (i to bardzo sporadycznie)
KaMaLi
Fanka BB :)
Jasna sprawaNie wiem Przez noc już nic nie plamiłam, ale w ciągu dnia się zobaczy. Mam trochę spięte podbrzusze, ale @ jeśli już to w okolicy wtorku. Nie chcę brać sobie tego za bardzo do bani, bo zaraz zacznę mieć wszystkie objawy
Ja zawsze robię wcześniej testy, bo immuno powiedziała, że im wcześniej wyłapie, tym wcześniej podam leki.
Teraz planowałam 22-go, będzie ten magiczny 10 dpo.
Ogólnie spotkałam wielu lekarzy, którzy zalecają odstawić leki, w przypadku bieli w 10 dpo.
KaMaLi
aleee, przepisałam się na dzień w którym wypada mi @ Może nie będę taka rygorystyczna co do tego 10 dpo.Jasna sprawa
Ja zawsze robię wcześniej testy, bo immuno powiedziała, że im wcześniej wyłapie, tym wcześniej podam leki.
Ogólnie spotkałam wielu lekarzy, którzy zalecają odstawić leki, w przypadku bieli w 10 dpo.
Doktur_M
Moderator
U mnie nie ma póki co leków na tapecie, więc mogę (hehe) cierpliwie czekać. Najgorsze jest teraz takie wahanie nastrojów, że chwilę się pojaram delikatnie, że może od razu zaskoczyło, a zaraz mnie zaswędzi/zapiecze/skurczy/cokolwiek jak przed okresem i w drugą stronę...Jasna sprawa
skye11
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam jeszcze pytanie dotyczące przyjaciółki jeśli oczywiście mogę zasięgnąć Waszej porady. Wczoraj miała mieć okres - beta 9, dziś test o czułości 10 wyszedł negatywny, jutro betę sprawdzi przyrost po 48 h oczywiście - do brzegu. Czy jest możliwosc jeszcze wg Was na ciążę ? Czy raczej to będzie Biochem biorąc pod uwagę tak niską betę ? wiem też że bez przyrostu to takie wróżenie z fusów ale może znacie przypadki że była na podobnym poziomie w dniu okres ale jednak historia zakończyła się szczęśliwie ? z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi , miłego dnia
Doktur_M
Moderator
Ej no, ja nie chcę sama sikać! Sikaj ze mnoooo!aleee, przepisałam się na dzień w którym wypada mi @ Może nie będę taka rygorystyczna co do tego 10 dpo.
reklama
wrobelmm
Uff całe szczęście, że nie jestem w tym sama ;DMam podobnie przy wszelkich smarowidłach poza mordką. Tam smaruję uczciwie, żeby nadrabiać parszywą osobowość, ale nogi czy ciało... Przeterminowuje mi się wszystko