reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Czytam te Wasze polecenia i zalecenia dot. spierzchniętych ust i aż mi głupio, że u mnie wjeżdża, co najwyżej, pomadka nivea (i to bardzo sporadycznie) 😅
Mam podobnie przy wszelkich smarowidłach poza mordką. Tam smaruję uczciwie, żeby nadrabiać parszywą osobowość, ale nogi czy ciało... Przeterminowuje mi się wszystko :p

Nie wiem 🤪 Przez noc już nic nie plamiłam, ale w ciągu dnia się zobaczy. Mam trochę spięte podbrzusze, ale @ jeśli już to w okolicy wtorku. Nie chcę brać sobie tego za bardzo do bani, bo zaraz zacznę mieć wszystkie objawy :D
Jasna sprawa 😀
Ja zawsze robię wcześniej testy, bo immuno powiedziała, że im wcześniej wyłapie, tym wcześniej podam leki.
Teraz planowałam 22-go, będzie ten magiczny 10 dpo.

Ogólnie spotkałam wielu lekarzy, którzy zalecają odstawić leki, w przypadku bieli w 10 dpo.

Jasna sprawa 😀
Ja zawsze robię wcześniej testy, bo immuno powiedziała, że im wcześniej wyłapie, tym wcześniej podam leki.

Ogólnie spotkałam wielu lekarzy, którzy zalecają odstawić leki, w przypadku bieli w 10 dpo.
aleee, przepisałam się na dzień w którym wypada mi @ 😅 Może nie będę taka rygorystyczna co do tego 10 dpo.

Jak kupiłam te testy z doza to mnie korci 😹 już sobie obiecałam że zrobię szybciej - w niedziele. Ale czuje że jednak będą z tego nici i w przyszłym tyg wpadnie @

Jasna sprawa 😀

U mnie nie ma póki co leków na tapecie, więc mogę (hehe) cierpliwie czekać. Najgorsze jest teraz takie wahanie nastrojów, że chwilę się pojaram delikatnie, że może od razu zaskoczyło, a zaraz mnie zaswędzi/zapiecze/skurczy/cokolwiek jak przed okresem i w drugą stronę... :D

Dziewczyny mam jeszcze pytanie dotyczące przyjaciółki jeśli oczywiście mogę zasięgnąć Waszej porady. Wczoraj miała mieć okres - beta 9, dziś test o czułości 10 wyszedł negatywny, jutro betę sprawdzi przyrost po 48 h oczywiście - do brzegu. Czy jest możliwosc jeszcze wg Was na ciążę ? Czy raczej to będzie Biochem biorąc pod uwagę tak niską betę ?😑🙏🏻 wiem też że bez przyrostu to takie wróżenie z fusów ale może znacie przypadki że była na podobnym poziomie w dniu okres ale jednak historia zakończyła się szczęśliwie ?🥹 z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi , miłego dnia❤️

reklama
Do góry