reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

W ten sposóóóób... :D Zastanawiam się, czy mam to mityczne krwawienie implantacyjne czy coś innego się dzieje... Miałam ze 2h temu 2 plamy brązowa na bieliźnie, a teraz na papierze została taka jakby nitka skrzepu, też ciemna. Ktoś to miał?

Wybacz, że się wtrącę ale w udanym cyklu tu na kreskach miałam właśnie mocne plamienie implantacyjne w 7dpo. Dwa dni później wyszła bladziutka kreska :) Myślałam, że to szybciej rozkręcający się okres, także trzymam kciuki by to było to 💪💪

reklama
Wybacz, że się wtrącę ale w udanym cyklu tu na kreskach miałam właśnie mocne plamienie implantacyjne w 7dpo. Dwa dni później wyszła bladziutka kreska :) Myślałam, że to szybciej rozkręcający się okres, także trzymam kciuki by to było to 💪💪
@Doktur_M, także spokojnie możesz zatestować za dwa dni. Jeśli to to, to musi wyjść 😎
Mogę Cię przepisać 😇

Ja mam dzisiaj jakies jazdy 😂 zawroty glowy i jakos czuje sie dziwnie .. oby to bylo to 😂😂😂 ale pobolewanie pachwin sie pojawilo wiec moze moze .. chyba, ze glowa przyciaga takie objawy 😂 plamilam tez po owulce chwile takze to NA PEWNO bylo to 😂

nie sikalam, czekam 😎 ale jest ciezko nie bede ukrywac 😂😂
Dobra, nie oszukujmy się, do 20.04 nie wytrzymasz 🤪 ani ja! Co najwyżej wtedy może być ostateczny, rozstrzygający sik, chyba że @ wcześniej przyjdzie. Więc ja pewnie się złamię i jutro już siknę, więc Tobie też daję zielone światło, żeby nie było że jestem samolubna 🤪😂

Ale tak szczerze, to mój dobry nastrój i nadzieja zaczęły mocno spadać 😔 dzisiaj PMS wjechał ostro, mąż mnie wkurzał od samego rana, aż go wykurzyłam z domu i pojechał do rodziców 🙈 tak czy siak miał jechać, ale najwcześniej jutro wieczorem 😅 No cóż, on przynajmniej wie, że to hormonowe humorki, więc nie odbierał niczego osobiście 🥰
Ale generalnie mam jakieś wrażenie, że nic z tego 😢 10dpo to już chociaż cycki powinny mnie zacząć boleć jakbym była w ciąży, bo przed @ to bolą dopiero 1-2 przed. Zero jakichkolwiek objawów, tylko wkurw wjechał 😓

reklama
Do góry