amusedxxx
Fanka BB :)
Zawsze może partner wyjść na czas badaniaRozumiem.
A myślisz że na pierwszej wizycie konsultacyjnej będzie badanie
Bo trochę lipnie z partnerem być wtedy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze może partner wyjść na czas badaniaRozumiem.
Ja na pierwsza wzięłam męża z kompletem badań (wiedzieliśmy już co przygotować) więc już później go do gabinetu nie ciągnęłamDziewczyny a myślicie czy na pierwszą wizytę konsultacyjna w klinice mogę iść sama ?
Czy wt z reguły chodzicie z partnerem?
Tak, ja miałam plamienia (jakoś od 19 dc) po lamettcie, plus zrobiła mi się torbielDziewczyny miałyście plamienia po Lametta?
A to ciężko mi powiedzieć, czy na takiej pierwszej wizycie robią choćby badanie na fotelu czy nawet USG, bo wszystko przede mną. Ale myślę, że na pewno któraś z dziewczyn tutaj będzie mogła napisać, jak to u niej wyglądałoRozumiem.
Super wieści, powodzenia a potem wspólnie z Tobą odliczamy kiedy planujesz robić betę?
Dziękuje Wam wszystkim za kciukiMocno trzyma kciuki zeby okruszek sie wgryzł
A kiedy bedziesz robila test albo bete?
Cudnie!! Niech się okruszek mocno wgryza i zostaje z mamusią całe 9 miesięcy Trzymam za Was mocno kciuki i czekam z niecierpliwością na wyniki bety w przyszły piątekDziękuje Wam wszystkim za kciuki
Kropek jest już że mną
Klinika betę zaleca po 10 dniach od transferu, czyli w przyszły piątek.
No ale na test sikne wcześniej tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo nie chce żeby zastrzyk na pęknięcie z czwartku wyszedł na teście
Miejsce do badań zazwyczaj jest oddzielone - choćby kotarką, więc nie powinno to stanowić żadnego problemuRozumiem.
Niech się pięknie wgryzą A Ty teraz odpoczywaj.Dziękuje Wam wszystkim za kciuki
Kropek jest już że mną
Klinika betę zaleca po 10 dniach od transferu, czyli w przyszły piątek.
No ale na test sikne wcześniej tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo nie chce żeby zastrzyk na pęknięcie z czwartku wyszedł na teście
U mnie do samego badania mąż został na chwilkę wyproszony z gabinetu nie ma się co bać lepiej żeby uczestniczył partner w procesie od początku i całość nie leżała tylko na Twoich barkachRozumiem.